Chciałbym powiedzieć Administracji minefox.pl ,że na serwerze rzadko są policjanci i z tego powodu piszę tą skargę bo to jest wnerwiające jak na serwerze na Wojownikach Dusz są co chwile nowi cheaterzy którzy używają bunnyhopa,killaure,criticalsy,speedmine,noffal itp. więc proszę coś z tym zrobić i załatwić żeby policjanci byli częściej tak samo ja mogę złożyć podanie na policjanta bo jestem codziennie po 6 godz. nawet i więcej i gram na WD i innych trybach takich jak PvP lub Wojownicy vs Potwory 1,2.prosze to brać pod uwagę i jeśli będzie taka możliwość jestem chętny na rekrutacje ponieważ byłem już kiedyś helperem na serwerze //wymoderowano// ale zrezygnowałem bo niemiałem komputera bo był długo w naprawie.
Gratuluję reklamy serwera! Co do tematu wydaje Ci się. Na wd często ktoś wchodzi. Tyle, że na vanishu. Jeśli widzisz cheatera to po prostu zgłoś tego kogoś na forum bądź do nas na ts. Nie siedzimy tylko na jedynym trybie. Trybów jest wiele i każdemu jakaś opieka się należy, czyż nie? Rekrutacja na minefoxa będzie najprawdopodobniej w lutym, wtedy możesz złożyć podanie. Nikt rekrutować teraz Cię nie będzie, nie ma takiej możliwości. Macie też wersję 1.8 z lepszym ac, ale wy wolicie grać na 1.7..
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.