Zresetowaliscie chyba jakos serwer czy cos ze kazdy tryb wywalilo jaka aktualizacja
mnijesza z tym
wchodze na serwer MIALEM miotacz ognia i oczywiscie Go usunelo
mojemu koledze zabrali tez snajpe
przez ten reset

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone kremy.
(29-December-2017 12:15:45)TheIroNGamePlay napisał(a): [ -> ]Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone kremy.
(29-December-2017 12:15:45)TheIroNGamePlay napisał(a): [ -> ]Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone kremy.
NIenapisala administracja ze mam wyjsc z serwera tylko go wywalilo !
Administracja ZLe mnie rozumie
Kupile miotacz ognia za 30k
Stracilem go
Napisalem post
Odpisali mi ze nie ponosza odpowiedzialnosci za stracone
I to jest bardzo madre
Wywali serwer Bez ostrzezenia zeby np wyjsc
i przez to stracilem itemy
i Hajsw
i co najwazniejsze czas
Administracja by ostrzegała że serwer by został wyłączony więc serwer wywalił sam z jakiegoś powodu np. Boty. A mogłeś to dopisać w poprzednim wątku:v
(29-December-2017 12:49:17)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]Administracja by ostrzegała że serwer by został wyłączony więc serwer wywalił sam z jakiegoś powodu np. Boty. A mogłeś to dopisać w poprzednim wątku:v
ZIomek niepisali ze bedzie wywalony poprostu wyawalili
Więc to nie jest ich wina. Administracja by pisała / robiła alerty gdyby go wyłączali lub resetowali/restartowali.
(29-December-2017 12:59:57)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]Więc to nie jest ich wina. Administracja by pisała / robiła alerty gdyby go wyłączali lub resetowali/restartowali.
wawalilo kazdego i koledze dzialke usunelo i typowi snajperke
Ale nie musi napisać, to może być wina serwera coś się zepsuło ale tak czy siak, administracja Ci nie odda itemów
Po co tworzysz drugi wątek o tym samym?