MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kilka Słów o RudaDiamentów23
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie
W tym wątku chciałbym powiedzieć coś o sobie bo jeszcze tego nie zrobiłem.
Nazywam się Sebastian i mam 17 lat. Interesuje się informatyka, filozofia oraz niektórymi dziedzinami fizyki. Jakbym miał to opisać jednym zdaniem - Szukam sensu ludzkiej egzystencji i kilka razy na dzień przemyslam różne zjawiska, wydarzenia i je analizuje.
Jestem Ateistą, gdyż moim zdaniem Religie kontrolują ludzi. Już w samej zasadzie ,,Słuchaj Boga albo trafisz do piekla" można się doszukać tego ze została stworzona by straszyć ludzi. Mimo to toleruje czyjeś poglądy lecz nienawidzę gdy ktoś chce na siłę mi wetknac swoje. Za przykład dam tu 12 latka który wyzywa ludzi pod filmem o Jechowie ze sa idiotami i poganami oraz ze będą się smażyć w piekle za brak wiary. No takich ludzi aż się chce do czarnej dziury wepchnąć...
Posiadam dystans do wielu rzeczy lecz nie cierpię takich sytuacji, że ktoś sobie bije przypadkowego psa na ulicy a jak mu zwrócę uwagę to mi mówi ,,Lol dystans czlowieku".
Nienawidzę ludzi którzy próbują mi coś siłą wetknac a jak przychodzi co do czego to nie mają nawet argumentów potwierdzających swoją tezę.
Jestem sprawiedliwy i nie traktuje kogoś lepiej bo jest ,,moim kolegą". Mam szacunek z góry do każdego i mam ochotę pozbyć się ludzi którzy obrażają nieznanego im człowieka za sam wygląd. Jest to dziecinne i niedorzeczne.
Lubię zwierzęta jednak gdy widzę film na którym ziomek złapał gołębia, pokazał przed kamerą i go wypuścił a pod filmem komentarze ,,PSYHOPATA! JAG MORZNA TAK KRZYWDZIC ZWIEŻE! ON SJE BOJI!" to mi krew zalewa opony mózgowe...
Lubię anime oraz filmy animowane. Szczerze to tylko to oglądam od dziecka i rzadko zdarza mi się obejrzeć jakiś bardziej realistyczny film.
Interesuje się Horrorami oraz Gore jednak robię to ForFun bo jeśli chodzi o pierwszy gatunek to w rzadne duchy i istoty wyższe nie wierzę. Moim zdaniem takie coś nie ma prawa istnieć w naszym wszechświecie, gdzie człowiek jest tylko atomami, a jego świadomość to nic innego jak miliony reakcji chemicznych.
Spośród anime obejrzałem Sword Art Online, Yuru Yuri, Pokemony, trochę GaKill a teraz oglądam Bakugany (Mam sporą kolekcję na strychu).
Często słucham muzyki, lubię rysować i wymyślać nowe rzeczy.
Mam nadzieję ze wprowadze coś do tego świata i wam również to życzę oraz sądzę ze jakoś się dogadamy.
Z poważaniem
RudaKamieniaSzlachetnego23
Jedno mnie zastanawia. Interesujesz się filozofią, ale nie wierzysz w istoty wyższe, bo nasza dzisiejsza nauka wyklucza ich istnienie? Filozofia jest czymś więcej, nie zatrzymuje się tylko na wiedzy ludzkiej, która prawdę mówiąc jest ograniczona. Żeby nie wleciał na mnie hejt - nie jestem tam jakimś naukowcem, co wszystko wie. W naszym świecie ciągle jest mnóstwo niewiadomych, łatwiej wytłumaczyć, że coś działa, niż powiedzieć jak to działa, tak dogłębnie. Nasza wiedza ludzka jest bardzo ograniczona. I nie wiem z jakiej paki mieszasz Boga z religią. Ale ogólnie jest nieźle Wink
Jeśli chodzi o filozofię to chciałem przez to określić moje naukowe i myślowe badania nad sensem bytu. Nie wiedziałem jak nazwać tą dziedzinę więc tak to zabrzmiało ;p
ReFresh
Cześć!!!!!!! Ja jestem Marcel i mam 9lat Sad
Hejo Smile
Wiesz co? W tych zdaniach prawie mnie opisałeś, tylko, że ja nie jestem ateistą ;p.
No cześć xd. Lepiej cię poznałem przez ten wątek. A do ateistów nic nie mam więc możesz sobie żyć
Cześć Big Grin
HajoBig Grin
Przekierowanie