MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] nie wiem jak nazwać xd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema , jak wiadomo osoby używające zycza nie mogą robić niektórych na RPG takich jak rozmowa z npctem teleportującym do bossów takich jak brodaty czy samuraj .
Dlatego można by wprowadzić wieśniaka który wymienia gemy lub zwoje na zwoje teleportujące do bossów , takie jak były na starym RPG . Mam nadzieje że to przemyślicie , wiem że można wymienić zycza na inny Minecraft . Ale nawet jak bym dostał darmowego premium to bym wolał zycza bo bardzo lubię go używać.
@up kompletny bezsens.... Nie przemyślane... A tym bardziej pozbawione Moralnośći. Jak jesteś taki mądry pobaw się w robienie takiego npc... Do administracji ludzie mówią :

"ZRÓB" "MASZ TO ZROBIĆ " Itd.. A administracja to nie roboty siedzące 24/7
Nie dodacie to nie , nie można mieć wszystkiego , mógł bym samemu spróbować takiego NPC wywołać ale nie umiał bym go wysłać ? , to dacie propozycje launchera ? Bo mam zasadę dobrze sìę bawić i nie wydawać siana w górę dlatego Premium nie kupię.
Shiginima lub Crystal Lancher
Polecam:
1.Crystal Launcher
2.Magic Launcher
3.Shigima zalezy na wersje jaka chcesz
4.Titan Launcher
5.Jas Launcher
Dziena
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Nie będziemy nic robić pod gównianego życza, skoro mają lipny lancher to jest to ich problem. Wszystkie inne działają jak należy. Zmień lancher i tyle.
Przekierowanie