MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] StraznikTeksasu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
StraznikTeksasu
Dzien dobry , chcialbym dostac unbana za reklame serwa , problem tkwi w tym , ze to nie bylem ja. 27 12 2017 kolo godziny 23 ktos wkradl mi sie na konto i gdy ponownie wszedlem na serw [ bestrpg.pl ] nie moge sie zalogowac. osoba ktora to zrobila reklamowala inny serwer [ moge dac ss ]
uwazam ze da sie to wyjasnic , bardzo bym chcial poniewaz gram na tym serwerze duzo i szkoda mi tych pieniedzy , a chcialem kupic sobie pezent na swieta ...

tresc bana : reklama

osoba banujaca :Venquazel

serwer : BESTRPG.PL

mam tez potwierdzenie email na zakup slota i wrazie czego mam inne ss , prosze o szybkie rozwiazanie sprawy <3
Jeśli ktoś Ci się włamał na konto to trzeba było ustawić se lepsze hasło.
no wiem , wiem . ale baardzo szkoda mi hajsu na ub a to nie z mojej winy prosze dajcie ub . zminie haslo na bardo mocne / ja dobry jestem i nie chcialem nic wam psu tylko jakis zlodziej ... prosze no
Banan napisał Ci już odpowiedź na czacie na RPG. W skrócie, wina jest po twojej stronie a UB nie dostaniesz.
ehh no dobra ale widze ze nawet nie jestescie chetni pomagac innym , niby tacy dobrzy na live .. [ nic byscie nie stracili nawet tym ub ] powodzenia Dodgy
Chętni do pomocy jesteśmy ale czemu mamy odpowiadać za twoje błędy?

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie