MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Cześć!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej wszystkim.

Na początek się przedstawię. Mam na imię Igor i mam 12 lat. Trafiłem na Wasz serwer w ten sposób, że szukałem na liście dobrych serwerów minecraft i znalazłem tam MineSerwer.pl, próbowałem wchodzić na jakieś inne serwery (nie podam IP, bo z tego co czytałem, nie można). Było tam dużo ludzi jak na tą porę dnia, więc wszedłem i się zarejestrowałem. Na początek wszedłem na tryb "Wojownicy Dusz" i przyznam się, trudno jest grać bez wcześniejszego przeczytania zasad XD.

Teraz trochę faktów o mnie, bo zauważyłem, że jakieś fakty piszecie jak się przedstawiacie Wink

1. Lubię grać w piłkę, gram w trampkarzach klubu w mojej miejscowości.
2. Gram w War Thunder, Rocket League, Clash Royale i FIFA 18 - od niedawna również minecraft Smile
3. Mam blond włosy.
4. Noszę okulary (dzisiaj do okulisty miałem jechać, ale okazało się że między świętami nie przyjmuje XD)
5. Lubię słuchać muzyki typu rap, potrafię nawet powtórzyć szybką część Eminema (Rap God).

Na forum trafiłem w ten sposób, że chciałem zgłosić cheatera, bo jeden z użytkowników powiedział mi że tutaj trzeba zgłaszać, ale okazało się że trzeba nagrać video, a ja nie mam żadnego programu do nagrywania ;/ No cóż.

Na teraz wystarczy, więcej się o Was dowiem, to więcej też faktów wyjawię Smile
Ale z tego co widzę, to jesteście dość aktywną i przyjazną grupą Smile
Papa.
Witaj na forum! Życzę miłego pobytu! Smile
[Obrazek: hello.gif?w=280&h=210&fit=crop]
Hejka Wink
Witaj na forum Wink
Cześć Smile
Witam Smile
Hejo. Wink
Hej jestem Marcel i mam 9 lat
Hej Smile
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie