MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: obrazliwe teksty i prosba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam to znowu ja Smile sorka ze przeszkadzam ale bardzo bym prosił jakiegos admina zeby weszedł na minefoxa na creative 1 bo tam gracze: układają rymowanki ale takie z wyzwiskami na innych graczy (na mnie nie,mam szczęscie) , obrażają sie,piszą głupoty,mowią mi zebym nie pisał do innych graczy.... nie da sie zyc bardzo bym chcial dla nich mute na 5 minut

własnie MakeOutHill666 wyskoczył z tekstem "zamknij du*e"
Jeżeli jesteś świadkiem wyzwisk i wulgaryzmów, to zrób ssa i złóż na nich skargę w dziale skargi/odbanowania według przypiętego tam wzoru.
Tak ciezko jest zrobic skarge? To nie zajmuje jakies 5 minut tylko nw, +-25 sekund, wiec moglbys ich po prostu zglosic.
mi 1 skarga zajmuje pol godziny bo sie nie da zrobic i zawsze te człowieki z administracji twierdzą ze link ktory dałem to uploader
Wrzucanie ssów na uploadery nie jest trudne... Jak inaczej chcesz nam przekazać dowody?
Poza tym istnieją poradniki na forum, które są bardzo dobrze opisane http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-Uplo...-nie-tylko
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie