MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] _TheKenny78_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _TheKenny78_
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Poniewaz dostałem go nieslusznie. Byla dyskusja na czacie w ktorej banan napisal ze gracz critical uzywal wspomagaczy i atakowal moby z 6 kratek, po czym coś napisalem i na koncu dodałem "ja bije z 10 kratek xD" Kilka minut po tym dostalem bana za przyznanie sie do cheatow... Na przyszlość, dając bana nalezy czytac w jakich okolicznosciach zostal napisany dany zwrot. Rowniez nie zostalem sprawdzony ani nic tych rzeczy. Po prostu tekst wyciety z kontekstu przez ktorego nieslusznie zostalem ukarany. Pomocnik ktory mnie zbanowal dal mi jedynie taki dowod na przyznanie sie..
- [Obrazek: image.php?di=IDDF]
Treść Bana: "przyznanie sie do posiadania cheatow"
Osoba banująca: xShadowek3353
Serwer: BestRpg.pl
Wycięty, nie wycięty z kontekstu, bez znaczenia. Bez wspomagaczy nie da się bić z 10 kratek, nic w tym dziwnego, że dostałeś bana za przyznanie się do cheatow. Może i to był żart, może nie, ale regulamin na pewno żartem nie jest.
@up 2 nie ma za co Big Grin Było się przyznawać Big Grin ... Co jest napisane w regulaminie ? To jest święte ...
Było myśleć wcześniej co się pisze

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie