26-December-2017, 18:25:35
Cześć dziś poruszę temat o trybie Wojownicy dusz
Widać że jest dużo Cziterów na tym trybie więc nie lepiej wyłączyć tryb
Wojownicy Dusz 2 i grać na Wojownicy Dusz1?
Albo nie lepiej ustawić tryb Wojownicy Dusz 2 na wersje 1.8 - 1.12.2
Na pewno dużo graczy nienawidzi Cziterów.
Nie wiem zróbcie coś z tym trybem.
Dziś wbiłem na ten tryb zrobiłem sobie eq żelazne miałem boskie itemy a tu wbija ci typek uzbrojony na rogu i oczywiście na aurze nie masz jak go uderzyć bo cie leje na tej aurze dobra padam ciul gram dalej gdy miałem jakieś ity znowu jakiś inny typek odpalony na rogu wbij ci do bazy na aurze rozwala każdego uzbrojonego z boskimi a potem idzie do mojego kamienia dusz i rozwala go i mój team pada każdego dobija i tak co rundę.
Proszę o wyrozumiałość mnie ile można się wkurzać i grać uczciwie a tu wbije ci taki Cziterr na tryb i zepsuje każdemu całą rozgrywkę
nie można zrobić jakiś serwer dla cziterów oddzielny?
Dzięki za zobaczenie tego postu i go przeczytanie jeśli to zrobiłeś i dobrze pisze daj (+)
Widać że jest dużo Cziterów na tym trybie więc nie lepiej wyłączyć tryb
Wojownicy Dusz 2 i grać na Wojownicy Dusz1?
Albo nie lepiej ustawić tryb Wojownicy Dusz 2 na wersje 1.8 - 1.12.2
Na pewno dużo graczy nienawidzi Cziterów.
Nie wiem zróbcie coś z tym trybem.
Dziś wbiłem na ten tryb zrobiłem sobie eq żelazne miałem boskie itemy a tu wbija ci typek uzbrojony na rogu i oczywiście na aurze nie masz jak go uderzyć bo cie leje na tej aurze dobra padam ciul gram dalej gdy miałem jakieś ity znowu jakiś inny typek odpalony na rogu wbij ci do bazy na aurze rozwala każdego uzbrojonego z boskimi a potem idzie do mojego kamienia dusz i rozwala go i mój team pada każdego dobija i tak co rundę.
Proszę o wyrozumiałość mnie ile można się wkurzać i grać uczciwie a tu wbije ci taki Cziterr na tryb i zepsuje każdemu całą rozgrywkę
nie można zrobić jakiś serwer dla cziterów oddzielny?
Dzięki za zobaczenie tego postu i go przeczytanie jeśli to zrobiłeś i dobrze pisze daj (+)