Nick; Misia888
Jestes recydywista?; Nie.
Dlaczego chcesz dostac unbana; Chce dostać unbana dalatego ze jestem niewinna.
Tresc bana; Ban na zawsze za brak współpracy
Osoba banujaca; Youth
Serwer; mineserwer.pl
Napisałaś tylko że jesteś niewinna możesz jakoś przedstawić sytuację?
Za brak współpracy wcale się nie dziwie ze ban

Cytat:10.Administracja ma prawo kontrolowania gry na serwerze, a w szczególności pilnowania przestrzegania wszelkich punktów regulaminu.
Jeśli nie odpowiedziałaś na informację od moderatora, że jesteś sprawdzana, ban słuszny. Nawet jeśli nie widziałaś tego, to jest już Twój problem.
(26-December-2017 20:53:15)UniTim napisał(a): [ -> ]Cytat:10.Administracja ma prawo kontrolowania gry na serwerze, a w szczególności pilnowania przestrzegania wszelkich punktów regulaminu.
Jeśli nie odpowiedziałaś na informację od moderatora, że jesteś sprawdzana, ban słuszny. Nawet jeśli nie widziałaś tego, to jest już Twój problem.
problem w tym ze na serwer od jakiegos czasu nie wchodziłam, a jak już to na 2 minuty, zobaczyc co sie dzieje i nie pisałam nic na czacie. gdybym była winna to po co pisałabym ten post? ja nie pisałam nic na czacie, a tym bardziej zeby ktos mnie upominał
Może twoim zdaniem nie jesteś winna, ale jeżeli Youth chciał cię sprawdzić, czy nie posiadasz wspomagaczy, a ty nie odpowiadałaś ban jest najbardziej słuszny, co powiedział już UniTim. Unbana nie będzie, dostałaś go jak najbardziej słusznie i to, że na serwer wchodzisz rzadko nie jest żadnym argumentem do odbanowania.