MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja/pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć. Na początku zastanawiałem się czy kupić skrzynię/szkatułkę na expowisku 0 (3lvl :c). Po otworzeniu wypadło mi mięso , później się zastanawiałem co może wypaść z tej skrzyni ( pospolitej czy jak tam sie nazywała) . Więc proponuję aby w opisie skrzynki było wypisane co może wypaść z niej oraz aby to miało jakieś kolory ( w sensie rzadkie inny kolor niż legendarne). Jeśli ktoś wie mógłby mi również napisać co może wypaść ?
Myślę że to nie ma sensu bo w szkatułkach może dropnąć nawet po 50różnych broni, poza tym ta sama nazwa broni może mieć różne echanty
szkatułek jest kilkaset więc nie mam zamiaru do kazdej dopisywac co gdzie wypada szczególnie że z jednek szkatułki samych broni może wypaść kilkanaście gatunków a każda może mieć całkowicie inne parametry (w efekcie z jeden skrzynki można mieć kilkadziesiąt tysięcy UNIKALNYCH/NIEPOWTARZALNYCH broni!). Szansa że ze szkatułki wypadnie 2x broń o tych samych parametrach jest naprawdę niewielka i jest to ułamek procenta.
Zasada jest jedna z każdej skrzyni na expowiskach czyli skrzynia zwykla rzadka epicka legendarna (poziom X):
posiada 10% szans ze nic nie wypadnie
20% szans ze wypadnie kilka mikstur many
30% szans że wypadnie jakaś broń.
40% szans ze wypadną steki.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie