MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MrSandKing
Osoba osądzona: Hamme1
Data wydarzenia: Przed chwilą
Opis zdarzenia: Gram sobie na w vs p 1 i gracz Hamme1 używa wulgaryzmów i wyzywa mnie jeszcze.
Dowody: [Obrazek: image.php?dm=K8Y0]

[Obrazek: image.php?dm=9X9E]

[Obrazek: image.php?dm=6E3T]

Sugerowany wymiar kary: Tempban 2 dni
Serwer: Minefox.pl
bo on sobie mnie upatrzył pobudza mnie do przeklenstw i akurat tylko mnie bije

przypominam: za przeklenstwa jest ban czasowy

takie cos: MrSandKing uzywa... cheatów na niewidzialnosc. ze screenschotów wynika ze MrSandKing jest tuż nade mną a ja go nie widzialem
Upatrzył sobie Ciebie? Łamiesz regulamin, więc jesteś zgłaszany, nie wiem, co w tym dziwnego.
Nie musisz nam przypominać, jaka kara za co jest. Kary są wymierzane według nieokreślonego taryfikatora, więc pozostaje to do decyzji moderatora.
A jeśli rzeczywiście ma cheaty, proponuję go nagrać i wrzucić na forum, a nie rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami.
Gracz został ukarany.
(23-December-2017 19:12:48)Hamme1 napisał(a): [ -> ]bo on sobie mnie upatrzył pobudza mnie do przeklenstw i akurat tylko mnie bije

przypominam: za przeklenstwa jest ban czasowy

takie cos: MrSandKing uzywa... cheatów na niewidzialnosc. ze screenschotów wynika ze MrSandKing jest tuż nade mną a ja go nie widzialem

Nie rozumiesz że to jest bag on nie używa haxów na niewidzialność,ja też czasem nie widzę potworów.
Przekierowanie