23-December-2017, 19:11:33
23-December-2017, 19:11:33
23-December-2017, 19:12:48
bo on sobie mnie upatrzył pobudza mnie do przeklenstw i akurat tylko mnie bije
przypominam: za przeklenstwa jest ban czasowy
takie cos: MrSandKing uzywa... cheatów na niewidzialnosc. ze screenschotów wynika ze MrSandKing jest tuż nade mną a ja go nie widzialem
takie cos: MrSandKing uzywa... cheatów na niewidzialnosc. ze screenschotów wynika ze MrSandKing jest tuż nade mną a ja go nie widzialem
23-December-2017, 19:30:16
Upatrzył sobie Ciebie? Łamiesz regulamin, więc jesteś zgłaszany, nie wiem, co w tym dziwnego.
Nie musisz nam przypominać, jaka kara za co jest. Kary są wymierzane według nieokreślonego taryfikatora, więc pozostaje to do decyzji moderatora.
A jeśli rzeczywiście ma cheaty, proponuję go nagrać i wrzucić na forum, a nie rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami.
Gracz został ukarany.
Nie musisz nam przypominać, jaka kara za co jest. Kary są wymierzane według nieokreślonego taryfikatora, więc pozostaje to do decyzji moderatora.
A jeśli rzeczywiście ma cheaty, proponuję go nagrać i wrzucić na forum, a nie rzucać bezpodstawnymi oskarżeniami.
Gracz został ukarany.
23-December-2017, 21:13:29
(23-December-2017 19:12:48)Hamme1 napisał(a): [ -> ]bo on sobie mnie upatrzył pobudza mnie do przeklenstw i akurat tylko mnie bije
Nie rozumiesz że to jest bag on nie używa haxów na niewidzialność,ja też czasem nie widzę potworów.