MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kto gra na launcherze Crystal Launcher ? Proszę o odpowiedź bo mam problem że osoby z tego samego launchera nie widzą mojego skina ? Wiem pisze w złym dziale. Ale wiem że tutaj dużo osób patrzy tu i to przeczyta.
To zależy kto posiada jaki launcher np z Shinigmy, zyczu nikt nie zobaczy twoje skina tylko te osoby z crystal launcher. Launcher Zyczu działa na takiej samej zasadzie jak Crystal Launcher osoby używającego tego samego czyli ty używasz Crystal launcher to tylko one będą go widziały no chyba, że masz mc premium to wtedy każdy powinien widzieć twojego skina.
I działa to też odwrotnie jak ktoś używa mc zyczu i ma tam skina to nie będziesz go widział z crystal launchera.
Wywal jakieś dziwne modyfikacje lub po prostu zmień lancher jeśli nie widzisz npc to wina jest w twoim lancheru i na wielu innych serwerach na tej wersji minecraft też ich nie zobaczysz.
@up #zaorałeś ....
Mi nie chodzi o npc tylko czy gracze grający na Crystalu widzą skiny tych co też na Crystalu grają ....
@refresh
Powiem Ci krótko i na temat... Na zyczu i Crystal'u nie będziesz wiedział wszystkich skinów, więc lepiej używaj Shinigimy lub premki.

PS. Używając luncher'a zyczu na 1.8 to nie będziesz widział około 75% graczy.
@up właśnie w tym problem że pytałem się innych graczy grających na Crystalu i oni widzą Skiny ludzi. A ja widze 3 na 5 skinów ludzi
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie