MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy spawn. Głównie do Kalisa lub Banana, ale też do oceny przez graczy i pom.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka.
Przygotowałem spawn na dowolny tryb gry, robiłem go z myślą o chowanym, ale może się nadać na inny tryb.
Powiedzcie, co o nim sądzicie. Proszę o wypowiedź Właścicieli KalisPro i SzybkiBanan, co o tym sądzą.

W przyszłości może stworzę jeszcze mapkę do quake lub do chowanego. Albo do pb ;D.

Mapka na wersje 1.7.+ Aby zainstalować ją i zobaczyć, kliknij w ten link.,

po pobrniu kliknij w plik dwukrotnie, a następnie folder który w nim znajdziesz przenieś do folderu 'saves'.

Folder 'saves' znjdziesz w .minecraft, a zaś .minecraft znajdziesz, przyciskając kombinację dwóch klawiszy: win+r, a następnie wpisując w pole tektowe
Kod:
%appdata%

Mam nadzieję, że mapka się spodoba, a Szybki lub Kalis wypowiedzą się pozytywnie na ich temat.

[Obrazek: image.php?dt=NLEF]
[Obrazek: image.php?dt=YXLY]
[Obrazek: image.php?dt=13ZR]
Strasznie nie czytelnie kolego popraw jak możesz.
Całkiem fajny ^^
ładne ale jeszcze nie wiem do czego to wykorzystamy, dodam kilak fotem w 1 poście
@odświeżam Proszę o wypowiedzenie się też innych graczy.
@refresh
Super fajna mapka,widać masz talent oby się znalazła na lobby Smile.
@up nie chodzi mi o lobby, ale o jakiś inny, mniejszy tryb, bo na lobby jest lepsza
JimmyPL nawet,nawet postarales sie moja ocena 9,5/10 Big Grin
░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░█░░░█░░░░░░░░░
░░░░░░░░░█░░░░█░░░░░░░░░
██████▄▄█░░░░░██████▄░░░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░
▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░██░░