Twój nick z gry: vwvwvw
Nicki osób posądzonych: klawisz19
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dokładnie nie pamiętam ale jakos z dwie noce temu
Opis zdarzenia:Oczywiście gracz gra na haxach co można zobaczyć na poniższym filmie.
Dowody:
https://youtu.be/VxlxE-M3flQ
Sugerowany wymiar kary:Perm

Serwer: mineserwer.pl
Ymmm.Jak tu widać,cheaty to ty jesteś śmieszny AllaHS.Po 1 martw sie o siebie bo sam jestes odpalony na maxa.Po 2 To ze biegl tylem to nie swiadczy,że jest odpalony

co on takiego robil bil sobie stworki i od razu odpalony ? Chlopie lepiej uważaj bo długo na odpale nie pograsz
IObitUnlocker tu widać cheaty, a mianowicie w tym, że biega tyłem i dogania osobę uciekającą, pomijając fakt że cały czas bije wszystko perłą.
Nie wiem czy zauważyłeś, że Klawisz19 biega do tyłu o normalnej prędkości i bije psa perła..
Hmm dogania osobę biegnąć tyłem? może ma amu speeda?.Wszystko bije perlą ? ciekawe

zostawmy administracji odpowiedź

Bez dyskusji, to nie gracze decydują o wymiarze kary. Podaj dokładna date zdarzenia lub spojrzyj czy nie pomyliłeś nicku, informacje które podałeś nie są prawdziwe.
Multikonta na forum zbanowane - korzystaj z allahs
Nie rozumiem, wydarzyło to się nie dawno około 2dni temu a nie pamiętam hasła do konta allahs i pisałem z konta brata.
Iobitunlocker ty udajesz? Widać czarno na białym, że klawisz19 jest oddalony xD.
Dobrze, a na jakim nicku sie wydarzyło? Bo na tym napewno nie
AllaHS nie pamietasz hasla a jakoś siedzisz na tym koncie

albo zrobiłeś mulciaka

A po drugie ty juz dostałeś bana za cheaty wczoraj,wiec teraz nie próbuj sie odegrać bo nic ci to nie da

Siedzę na tym koncie bo na tel mam zapisane hasło... Nawet widać że posty które pisze z tego konta są wysłane z tel.. Czyli twoim zdaniem klawisz nie powinien mieć kary za cheaty bo ty mówisz że i tak nie dostanie.