MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja - Kryty i uniki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Na wyzszych poziomach gdy Szansa na Obrazenia Krytyczne jest wysoka, czasami zaspamiony jest caly czat, nic nie widac. Moja propozycja jest taka, aby dodac komende wylaczajaca ten komunikat.
Przykład: https://zapodaj.net/6ace008ebe082.png.html

2. Z unikami zauważyłem taki problem, że nie działają, nie udało mi sie zlapac na screene zadnego takiego momentu, ale wielokrotnie na czacie jest informacja o uniku, a obrażenia i tak otrzymuje. Mozliwe, że źle rozumuje słowo Unik, jako całkowita ucieczka od ataku przeciwnika w celu nie uzyskania obrażeń.

ps Tak tak, lubie postscriptum... @Admin Sorki za moja upierdliwosc, ale widze twój potencjał, a takie zagwostki kłują w oczy :c
1. aktualnie nic z tym nie planuje robic, jednak wspominalem już na streamie że w przyszłości wyeliminować chciałbym to całkowicie i utworzyć hologram typu "KRYTYKA" podczas uderzenia krytycznego.

2. dobrze je rozumiesz, knockbacka w wyniku uderzenia dostaniesz ale zadane obrażenia wyniosą ZERO.

po to utworzyłem dział aby ludzie zgłaszali takie sugestie, nie widze tu żadnej upierdliwości Smile
Przekierowanie