20-December-2017, 21:40:55
Cześć
Dzisiaj o godzinie 20:25 "kolega" lokwsn mnie sprawdzał bo dostałem wczesniej bana za cheaty i po 20min kupilem ub
Gdy wszedlem na server na mc bez cheatów wszystko ok... Nawet na pvp nie wychodzilem... Nagle na chacie napisal lokwsn "Budokkan masz 3min log=perm" oczywiscie nie mialem skype to musialem zainstalowac... Jak zainstalowalem i zalogowalem sie, podalem mu tego skype i zadzwonil. Kazał uds. ekran. Zrobiłem to, a później kazał wejsc na mc "crystal launcher" którego nigdy nie używałem, a zainstalowalem bo chcialem zobaczyc tylko jakie sa tam modyfikacje, ponieważ kolega mówił ze sa fajne. Kazał wejsc w %appdata%, dobra spoko wszedlem i w tego crystal launcher, download, a tam byly wlasnie te zgrane cheaty, ktorych nie uzywalem na tym serverze ani na zadnym inny wiec o co chodzi ? Pan lokwsn bardzo szanowany policjant (haha) powiedział ze go to nie interesuje bo posiadam wiec dostaje perma i tyle. Ja tylko chce moja kase, która wydalem na serwer, a pozniej bezpodstawnie zostalem ukarany permem.... Prosze o odp co mam robic teraz bo ub kupowac juz nie bede bo zaraz wyskoczy mi lokwsn i dostane ub a nie bd tylko ja wspierac serwera a potem mam byc kopany w dupe
Takie jest moje zdanie ! Czyli jak ktos mial wczesniej cheaty, a kupil ub i wszedl na wersje bez chetów to znaczy ze jest cheaterem bo ma zainstalowane ale nie uzywa bo dostal przed chwila perma heh ktorego i tak po 15min dostal i stracil 20zl ghahaha.. no super
Taka troche dyskryminacja. elo
za błedy sory, szybkie pisanie
elo
Dzisiaj o godzinie 20:25 "kolega" lokwsn mnie sprawdzał bo dostałem wczesniej bana za cheaty i po 20min kupilem ub

za błedy sory, szybkie pisanie
elo