MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [skarga] [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:
Nikinai
Nicki osób posądzonych:
reziplaygames
Najdokładniejsza data zdarzenia:
dzisiaj
Opis zdarzenia:
gracz przezywa graczy, jest wulgarny nie reaguje na upomnienia
Dowody:
[Obrazek: image.php?di=5N6Z]
[Obrazek: image.php?di=5ZIQ]
[Obrazek: image.php?di=VQXE]
[Obrazek: image.php?di=Q5JJ]
Sugerowany wymiar kary:
ban na dzien
Serwer:
minefox.pl real life 3.0
Gracz został ukarany.
(20-December-2017 17:54:03)UniTim napisał(a): [ -> ]Gracz został ukarany.

nie groziłam banem, a jeżeli tak to przepraszam, ja tylko upominałam gracza co nie należny robić, myślałam ze tym przemówię mu do rozsądku, jeśli naruszyłam jakimś sposobem regulamin to nie specjalnie, i przepraszam.
Dobra czyli ban - jest to w grożenie banem, o czym regulamin mówi, że jest zabronione. Pół godziny przeżyjesz, a następnym razem, uważaj, co piszesz i potem to jeszcze dokumentujesz na screenie.
Do zamknięcia.
(20-December-2017 18:07:45)UniTim napisał(a): [ -> ]Dobra czyli ban - jest to w grożenie banem, o czym regulamin mówi, że jest zabronione. Pół godziny przeżyjesz, a następnym razem, uważaj, co piszesz i potem to jeszcze dokumentujesz na screenie.
Do zamknięcia.

''Dobra czyli ban'' użyłam tego zdania bo chciałam [wcześniej] żeby przeprosił, bo pisał ze nie chce tego bana, ale jak później nazwał mnie ''kur**'' to już mi poszła żyłka, i chciałam mu uświadomić ze ja chciałam dobrze a on nie, półgodzinki przeżyję, ale boli mnie ten negatywny punkt przy moim profilu :c
Repki nic nie znaczą, są tylko oceną innych ludzi, a ludzie bardzo często się mylą w ocenie innych. Dostałaś ode mnie na zachętę, doceniamy chęci, ale sama przy tym regulaminu łamać nie możesz. Często jako zwykły gracz też miałem takie sytuacje, że już prawie nie wytrzymałem. W takim wypadku najlepiej wyjść z serwera i ochłonąć, żeby nie popełnić jakieś głupoty.
Przekierowanie