MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie codzienny bug na Creative
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam otóż jest problem na Creative 1 (wersja 1.7) jakaś osoba dała mi jakiś łuk który podobno dał mi speeda 999999 i teraz nie mogę się ruszyć, wiec jeśli by się dało proszę o naprawienie tego błędu byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam Krystian (Krycha555)
Jest to stałe przyspieszenie czy tylko, gdy trzymasz łuk w ręku? Spróbuj może zresetować MC, chyba, że wpiszesz /gm 0 nie będziesz miał wtedy żadnych ograniczeń z prędkością poruszania się, ta opcja zablokuje jednak możliwość swobodnego budowania (nie będzie to już tryb Creative).
Właśnie chciałem wyrzucić ten łuk ale na jego miejsce wskoczyły mi Gadżety VIP i tak jakby go mam w eq ale nie mam i jest problem bo nawet jesli nie mam na pasku najechane na te gadzety to i tak mi Crashuje i nie wiem co mam zrobić bo nawet na /gm mi Crashuje
spróbuj /clear
Nie działa :C Po prostu nie mogę kliknąć "w" bo dostaję Crasha Minecrafta
Hmm, dziwne. Spróbuj może zmienić launcher na inny i ponownie zrobić /clear. Jeśli gracz porusza się z zwiększą prędkością, niż jest to dozwolone, automatycznie go cofa, o crashu w takim wypadku nie słyszałem.
Naprawione
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie