Jako iż w sobotę 4 lipca jadę na odpoczynek to chcę zgłosić ze mnie nie będzie wszystkim życzę miłych wakacji i przypominam o konkursie na zamek który trwa do jutra

Arih czyli jeżeli pojedziesz a ja wygram 2 kosy na skinomatorze to nic nie dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡ °)
Jak wygrasz to mi dajesz glupi graczu WIESZ KULTURKA U MNIE TO WYMAGA NIE BEDE WYZYWAC ALE NA STEAM TO COS INNEGO ( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)( ͡° ͜ʖ ͡ °)