MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] kamilsan30
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: kamilsan30
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Myślę że zostałem nie słusznie osądzony o reklamę innego serwera, moja wyspa dobrze się rozbudowywała i nie miałbym powodu do reklamy innego serwera, sam też gram od dłuższego czasu, ponieważ podoba mi się ten serwer, wszystkie jego wady oraz zalety, chciałbym także przeprosić za użycie wulgaryzmu.
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez _Aga_Agusia_ za Próbę reklamy, wulgaryzmy.
Osoba banująca: _Aga_Agusia_
Serwer: Skyblock
@Up Krótko mówiąc to, co napisałem Tobie wcześniej - Za napisanie pełnego adresu innego serwera możesz dostać bana na serwerze. W Twoim przypadku, dostałeś bana za próbę reklamy i wulgaryzmy. Pragnę Tobie zaznaczyć, że samo podanie nazwy innego serwera można odebrać jako próbę jego reklamowania. Wszelkie wątpliwości wyjaśniaj z osobą, która Ciebie zbanowała, lub poczytaj jeszcze raz regulamin albo podobne posty, np. ---> http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-MS-507...#pid294714. W podanej skardze jest gracz, który również dostał bana za próbę reklamy, także może dzięki temu postowi zrozumiesz za co i dlaczego dostałeś tego bana. Nikt nie będzie musiał Tobie tłumaczyć powodu zbanowania Smile
To sobie nie pogram, życie.
Chciałem dobrze a wyszło jak wyszło.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie