MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mam problem...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem, ponieważ kiedy grałam z moją koleżanką Bloondi123 na trybie creatywnym przyszedł do nas jakiś gracz (nie pamiętam nicku, ale chyba był to xIBest, czy coś takiego) i powiedział, że organizuje konkurs na skiny. Tepnęłymy się do niego i po tum wywaliło nas oby dwie z servera, kiedy próbowałyśmy weść na creatywny nie udawało nam się. Pisało "Program nie odpowiada" (czy coś w tym stylu). Próbowałyśmy tak kilka razy, raz ona, raz ja. Przeraziłyśmy się, ponieważ tyle napracowałyśmy się nad naszą działką, a teraz nie możemy w ogóle na nią wejść. Dlaczego? Nie wiem ale ten gościu chyba zrobił to specjalnie. Proszę o szybką pomoc w tej sprawie.
Pewnie dał wam dena i dlatego. Miałam tak. Próbujcie do tyłu lecieć albo do przodu Wink
Obstawiam że trafiłaś na działkę, która jest zawalona przełącznikami, stąd taki lag. Podesłałem temat dalej.
Mam ten sam problem xD Wstyd się przyznać ale miesiąc na creativie chyba nie byłem - bo nie mogę wejść. Tepnął mnie gościu na swoją działkę i laag. E tam.
Z tego co pamietam to znalazłas mnie na serwerze i wczoraj w nocy to naprawiłem, ale nie jestem pewien czy to ty, wiec czekam na twoją odp.
(02-July-2015 10:17:13)KalisPro napisał(a): [ -> ]Z tego co pamietam to znalazłas mnie na serwerze i wczoraj w nocy to naprawiłem, ale nie jestem pewien czy to ty, wiec czekam na twoją odp.

Tak, to ja i dzięki, że to naprawiłeś Smile
słodki smok Heart i diament za to
@UP Widzę nabijanie się zaczyna postów, Dostajesz ostrzeżenie bo to już nie twoje pierwsze i pewnie nie twoje ostatnie. Zamykam.
Przekierowanie