17-December-2017, 19:40:38
Siemanko dowiedziałem się że zostałem zbanowany za próbę reklamy to trochę śmieszne, ponieważ wkurzają mnie ludzie spamiący na czacie swoimi durnymi serwerami i w końcu puściły mi nerwy.
Żeby to jeszcze wyglądało na reklame jakiegokolwiek serwera to bym nic nie pisał.
Niestety admin Aga agusia chyba nie przeczytała ze zrozumieniem czatu...
Płacić za unbana nie będę to jedynie wyłudzenie pieniędzy...
Jeżeli dostałem bana za wulgaryzmy (choć i to nie napisałem J$bac co można tłumaczyć wielorako) to proszę mi powiedzieć na ile...
Tak jak mówiłem nie przyznaje się do REKLAMY jakiegokolwiek serwera, i chciałbym poznać REALNĄ datę unbana.
Pozdrawiam kamilsan30.
Ps. Administracja powinna być bardziej czujna, wielu ludzi skarżyło się na czas reakcji administracji, czasami nawet do 1h.
Za wulgaryzmy nie dostaje się perma...
Żeby to jeszcze wyglądało na reklame jakiegokolwiek serwera to bym nic nie pisał.
Niestety admin Aga agusia chyba nie przeczytała ze zrozumieniem czatu...
Płacić za unbana nie będę to jedynie wyłudzenie pieniędzy...
Jeżeli dostałem bana za wulgaryzmy (choć i to nie napisałem J$bac co można tłumaczyć wielorako) to proszę mi powiedzieć na ile...
Tak jak mówiłem nie przyznaje się do REKLAMY jakiegokolwiek serwera, i chciałbym poznać REALNĄ datę unbana.
Pozdrawiam kamilsan30.
Ps. Administracja powinna być bardziej czujna, wielu ludzi skarżyło się na czas reakcji administracji, czasami nawet do 1h.
Za wulgaryzmy nie dostaje się perma...