MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BAN NA ZAWSZE ZA BYLE GÓWNO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ELO PED*LY!
MACIE TUTAJ SWIETNA ADMINISTRACJE KTORA BANUJE ZA PRZEKLENSTWO CYTUJE "CH** CI DU** " JEZELI TO JEST KU*WA NORMALNE TO POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I IDZCIE W C*UJ KUPILEM TU MONETY I WEJSCIOWK. MAM TERAZ BANAN ZA ZAWSZE SZ**TY... DZIEKI ZA PREZENT NA SWIETA Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))​))))))))))))))))))))))))))))))
Spokojnie... to tylko gra...

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
@up
Ma rację, wnerwiasz się o bluzganie. Nie wiem co zrobiłeś na serwerze, ale na pewno przeklinałeś do ludzi na ,,RPG 2.0", bo levelują sobie, na Twoim levelowisku.
@edit
Na pewno, nie wiesz, że istnieje takie pojęcie jak ,,Unban", za 24 zł, skoro kupiłeś tyle wejściówek, to powinieneś mieć na ,,Unbana"
No z takim podejściem to faktycznie dostaniesz... bana na forum Wink

Wszelkie zażalenia prosimy składać w otchłani żalów i wylewów ^^ Skargi nie są po to by w nich się wylewać ile wlezie.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie