Quirll zbanował mnie za to że nie pobrałem skype dał mi 10 min a ja sie rejestrowałem i pisało Błond podczs logowania napisalem .kill a ta nic
u SkyLifeV tylko napisałem .kill i powiedział ze czysty quirll zbanowała jusz 2000 niewinnych ludzi tak naprawde moze wiencej nie bende muwil ale Hero Gidlia zabilem jednego z nih i pewnie sie poskarzyli ze mam huzuni albo cos takiego nawet wgrac nie umne
Po pierwsze, Kireł to nie dziewczyna. Po drugie jeśli cie zbanował to miał powód sensowny.
1 .kill nic nie daje . Osoba która ma huzuni może sobie to wpisać i się nic nie stanie .
2 Miałeś 10 min na wbicie na skype . Nie wbiłeś , skype razem z zarejestrowaniem pobiera się ok. 7 min .
3 Jeśli nie wbijesz w określonym czasie muszę Cie zbanować .
4 Mogłeś się spodziewać tego, że będę sprawdzał . Często to robię jak mam czas .
5 Sporo osób pisało, że masz cheaty , więc dlaczego miałbym Cie nie sprawdzić ?
Po 1 uzywał ncp po 2 miał prawo po 3 Niby nie ma czegos takiego jak sprawdzenie przez skype. I okreslonego czasu ale jeżeli zbanowal juz 2000 osob gdzie tyle nawet nie gra no to grubo =/
Quirell
Jest Dobrym Pomocnikiem
no i nie sądzę ,żeby banował bez powodu
Za twoje pismo bym Cię pacnął słownikiem w łeb. Quirll jest dobrym pomocnikiem, mimo iż dopiero zaczyna.
2000 ludzi chyba nigdy nie było na serwie

A to, że Ci dał 10 minut na skype jest w 100% fair.
Ciesz się że nie dał ci 5 minut bo powinno być chyba 5 minut .............
A co do nazwy Tematu to ja to zmienie na takie coś : Nienawidzę twojego pisma i chcę abyś dostał słownik i wyleciał z banem dopóki się nie nauczysz ortografii.
(02-July-2015 11:12:18)LimakPolska2 napisał(a): [ -> ]Ciesz się że nie dał ci 5 minut bo powinno być chyba 5 minut .............
A co do nazwy Tematu to ja to zmienie na takie coś : Nienawidzę twojego pisma i chcę abyś dostał słownik i wyleciał z banem dopóki się nie nauczysz ortografii.
W 5 minut ? Tak szybko zarejestrujesz się na skype jak nie masz ?
Czekamy na wypowiedz Quill'a
Tak btw kto wymyślił sprawdzanie na skype to bzdura nie ma czegoś takiego jak sprawdzanie na ts/skype Kalis tak nie mówił żeby tak robić... Więc gracz ma prawo się zbuntować i nie wbić na skype/ts i jeżeli go zbanujemy i okaże się ze to nie prawda to jakim cudem on ma dostać bana ? Jeżeli ncp tego nie wykazuje a nie jesteśmy pewni gracza nie możemy zbanować no chyba ze chcesz ryzykować utratą rangi to jest moje zdanie.
Bynajmniej za czasów moich rekrutacji nie było mowy o żadnym skype.
Jak i również o ts ;-;