MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] zimek1234
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No to zaszaleliśćie ludzie... dokładnie Loksuniekoksu... Wieżyłem że to dobry pomocnik a on co za powiedzenie do __LojdPl__ "Twoja matka jest za tania" Dal mi bana na 5 dni ... On mi na /msg wysyłał rzeczy spierdalaj jesteś za drogi i inne rzeczy i tego w Konsoli nie sprawdzicie ?!

A teraz do rzeczy ...:
Nazwa użytkownika zbanowanego: zimek1234
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ nie chce aby mi usunięto bana ale skrócono go o 4 dni czyli (ban 4 dni)
Treść Bana:"Jesteś zbanowany od:16-12-2017
Nadany przez:lokwsn
Powód:Obraza rodzica
Expiries in:4 dni,23 godziny,54 minuty
Osoba banująca:lokwsn
Serwer: BESTRPG.PL
Cytat:On mi na /msg wysyłał rzeczy spierdalaj jesteś za drogi i inne rzeczy i tego w Konsoli nie sprawdzicie ?!
Jeżeli masz ss to zrób skargę..
A co do twojego bana, z kontekstu że nazwałeś jego mamę, że jest tania,wynika że sugerujesz jedną rzecz, czyli że ona jest według Cb panią lekkich obyczajów.
Przed zbanowaniem skonsultowałem się z innymi moderatorami, którzy dali by za to nawet perma.
Prośbę o UB odrzucam.
Dziękuję za to ... Ja spadam z tego Serwera żegnam Big Grin
Ja nie widzę problemu, loks i tak potraktował Cię ulgowo, ponieważ karą za obrazę rodzica przewidziana stała blokada konta.
Ulgowo ? Ulgowo ? Ulgowo ?! Nie ... dobra dostaję napadu śmiechu gdy to czytam... A dajcie mi nawet perma.. Straciliście gracza który Grał dużo na waszych serwerach... Planowałem kupić jutro Vipa i skrzynkę ale ... Jednak przeprowadzam się na inny serwer :PPPP
Szerokiej drogi w takim razie.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie