MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] miii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: miii
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana za macro na komputerze ale nie używałem tego na tym serwerze tylko na serwerach craftcore itd gdzie za to nie ma bana ale nie wiedziałem ze nie mogę posiadać macro na komputerze grając na minefoxie bardzo przepraszam obiecuje ze już nikty nie będę miał na komputerze macro chciał bym tylko napisać ze mam vipa i naprawde lubie grac na pvpkit na serwerze minefox.pl
Treść Bana: brak wspolpracy podczas sprawdzania
Osoba banująca: UniTim
Serwer: minefox.pl tryb: Pvp Kit

ss:
http://prntscr.com/hocjz1

http://prntscr.com/hockll
Twoje tłumaczenie trochę nie pasuje do powodu bana - w celu doprecyzowania, 15 minut czekałem aż zadzwonisz, ale miałeś jakiegoś dziwnego Skypa, więc były problemy. prosiłem o Twojego, pobierałaś go od nowa i nadal nie działał. W końcu straciłem cierpliwość i dostałeś perma za brak współpracy (nie moja wina, że Twój Skype nie działał, jak powinien). Przyszedłeś następnie na Team Speaka, gdzie poprosiłeś o sprawdzanie na TeamViewerze, tak więc zrobiłem i od samego wejścia widniało macro. Nie wiedziałeś, że nie można używać/posiadać? Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
Prośbę o Ub Odrzucam.
ale w regulaminie nie bylo napisane ze nie mozna posiadac na kompie macro
Ale bana za macro nie dostałeś, tylko za brak współpracy. To, że na Twoim komputerze zostały znalezione wspomagacze, w żaden sposób nie nakłada "drugiego bana". Tak czy siak, prośba odrzucona, proszę o zamknięcie wątku.
czytałem regulamin na tej mapie w kit pvp i bylo napisane ze nie można używać/posiadać wspomogaczy

a macro to nie wspomagacz

a tak wogule mógł by to jakiś inny admin przeczytać?
W takim razie czym jest macro i co daje?
Bezsensowna kłótnia Uni już wszystko wyjaśnił
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie