Dziś około 16-17 na market wystawilem Ludzkie kości dość drogocenne bo chodzą po 300 $. A więc około 17 ktoś zrobił sobie ze mnie ... Pranka ... Tak pranka a czemu ? Ponieważ Nagle na czacie pojawił mi się spam Item Bone został sprzedany i tak chyba 7 razy (sprzedałem ów 7 kośći). Więc chcąc odebrać zarobek wpisałem /poczta Lecz ku mojemu zaskoczeniu Nic tam nie było... Prosiłem administracje (m.in Banana) Ale on jak grochem o ściane. Nic. Tak wiem Administracja to nie roboty ale ... Proszę o zwrócenie itemów Ponieważ to wina (Admina,serwera)
Administracja nie odpowiada za utracone itemki.
Napewno... Napewno... Tylko ze wlasnie administracja (loksukoksu) Powiedzial zebym o tym napisalal i NAPEWNO Itemy zostaną oddane
Jak dalej czegoś nie rozumiesz to Poczekaj jak sie Banan wypowie ... To wina serwera .. Albo Nieodpowiedniej i Niewykwalifowanej administracjii
Jeśli to nawet wina serwera to administracja nie odpowiada za utracone itemy w regulaminie masz jasno napisane, że serwer może się zrestartować w każdej chwili gdy jest potrzebny restart
Jezuuuuu... Wina serwera w sensie albo wina marketu albo wina Administracjii ....
Administracja nie zabrała Ci itemów, wiec nie rozumiem Twoich spostrzeżeń. Zwykły błąd na serwerze, gracz juz Tobie tłumaczył.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.