Nazwa użytkownika zbanowanego:Sebexan
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Argumenty w zdjęciu
https://zapodaj.net/51d6d11b5ccff.png.html
Treść Bana:Bugowanie mapy
Osoba banująca:SzybkiBanan
Serwer:BestRPG.pl
Mam Prawo do odwołania się od bana i administracja ma ostatnie słowo
3/5 graczy znało to przejście i po prostu wieczór zachciało mi się przejść tam
ale jak w ss powinnienem to zgłosić na forum a nie ułatwiać sobie rozgrywke bugiem..
To nie jest: cheaty typu kill aura / reklama / wyzywanie tylko zwykłe wykorzystanie małego buga, buga który dawał nic ponieważ kanibale są za silne w grupie i jak w ss zabilem tylko 1/3 kanibali 2x
McTrawa odwiedz forum craftboard i spójrz na moje wątki itd ile tam robie dobra a tu tylko mi nieodpowiedzialne myslenie zaszkodziło ..
2 druga szansa na rehabilitacje na tym serwerze
@Sebexan
Nie jesteś tutaj jedynym graczem, który dostał bana z powodu Bugowania mapy. Po Twojej wypowiedzi: "zachciało mi się przejść tam ... a nie ułatwiać sobie rozgrywkę" właśnie potwierdziłeś to, że bugowałeś rozgrywkę na serwerze. Rejestrując się na serwerze zgodziłeś się i zaakceptowałeś następujący regulamin, a w nim jest napisane, że zabronione jest wykorzystywanie bugów serwera (Jeśli nie wiesz w którym punkcie regulaminu jest coś takiego zapisane, to przeczytaj go jeszcze raz, a dokładniej punkt 7 z obowiązków - rozgrywki na serwerze)
Niezależnie od tego ile zrobiłeś dobrych rzeczy na jakimkolwiek serwerze, to nie usprawiedliwia Ciebie od tego, że możesz popełniać takie rzeczy.
Moim zdaniem na tzw. "Drugą szansę" nie zasługujesz, za słabe argumenty tutaj podałeś, które mogłyby stwierdzić Twoją niewinność. Takich graczy jak Ty jest mnóstwo - zrobią coś o czym wcześniej nie pomyślą, a potem przychodzą na forum pisząc prośbę o ub z nadzieją o pozytywne jego rozpatrzenie.
P.S.
Nie zostałeś zbanowany przez SzybkiegoBanana, tylko przez AceHighKox, także oczekuj od niego wypowiedzi jeśli chcesz poznać dokładniejsze informacje powodu zbanowania.
1.Przez AceHighKox dostałem bana? mi piszę tu inaczej:
https://zapodaj.net/e5ecb9b935bbf.png.html
Chyba że AceHighKox jakimś cudem zna hasło banana
2.A co mają inni gracze do tego tematu? a wgl nie przypominam sb zeby serwer Bestrpg był tak stary że duzo graczy by zbugowało mapę a serwer ma zaledwie 2 tygodnie chyba że ty nigdy nie byłeś na bestrpg i nikogo tam nie banowałeś
3.Wiesz co to znaczy ,,zachciało''? nie umyślne użycie bugu mapy na celu żeby nie ułatwiać sobie rozgrywki [Jeśli tego nie rozumiesz sorry nie mój problem]
4.Dobrze że znasz regulamin i jego punkty na pamięć bardzo się cieszę tylko ja grałem na serwach craftboardach gdzie vip miał dostep do gm nie wiem czy wtedy miałeś range/grałeś nie przypominam sobie
5.A teraz ja ci coś powiem o prawie graczu: Spójrz na screena @up i ostatnia linijka ,,mozesz się odwołać'' wiec nie mów mi że jest takich graczy 1500 chyba że nie wiem nigdy sie nie spotkałeś z 15-latkiem na forum ale to już nie mój problem Ps: Czekam nadal na odp od Banana/Wyższej adm.
MrManga nie gadaj głupot, bo Ace nie ma żadnych permisji na nowym RPG, a to jest skarga z niego..
Co do unbana, widziałeś jak to się robi, zamiast to zgłosić sam to robiłeś, więc wykorzystywałeś ten bug.
Na ub nie licz raczej, ale ostatni głos ma Banan.
Cytat:Mam Prawo do odwołania się od bana i administracja ma ostatnie słowo
To na co tu jeszcze czekać skoro już to "słowo" zostało wypowiedziane? Zamiast być mądrzejszy i zgłosić to, poszedłeś za głosem bugowania i dostałeś to na co zasłużyłeś ^^
#przenoszeTamGdzieBycPowinno