MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN]kubakuba20035
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: kubakuba20035
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: uwazam,ze dostalem go nieslusznie
Treść Bana: MK
Osoba banująca: Spinning1
Serwer; mineserver.pl
MK - czyli multikonta.

Zatem czemu uważasz, ze dostałeś go nie słusznie? Tylko w odpowiedzi uwzględnij to co robiłeś na wszystkich multikontach nie tylko na tym jednym Smile
(15-December-2017 16:36:06)Spinning napisał(a): [ -> ]MK - czyli multikonta.

Zatem czemu uważasz, ze dostałeś go nie słusznie? Tylko w odpowiedzi uwzględnij to co robiłeś na wszystkich multikontach nie tylko na tym jednym Smile

Gralem tylko na jednym koncie (kubakuba20035). Dodam, ze jest to konto premium. Z innych serwerow dowiedzialem sie, ze mam te same ip na calym osiedlu. Na moim koncie nie uzywalem zadnych cheatow
Nie chodzi o cheaty - natomiast MAC adres też masz taki sam jak na całym osiedlu? Smile
Plus dodatkowo chodzi też o to jak bardzo "czule" wypowiadałeś się o naszej serwerowni pewnego pięknego dnia.
Powiem tyle, nwm co to ten MAC adres czy co tam jeszcze mam podobne. Gralem tylko na tym koncie. Cos pewnie kiedys napisalem, nie pamietam. Dostałem za to kare w postaci bana, wiec nwm czemu to tego powracasz.
Najlepiej miec wywalone na moja prosbe o unbana, pozdrawiam Smile
Skoro @Spinning1 napisał Tobie, że wypowiadałeś się (cytując słowa) "czule" na temat serwerowni, to masz coś za uszami, o czym nie chcesz się przyznać. Za same multikonta nie dostaniesz bana, chyba że będziesz na każdym z nich robił niedozwolone rzeczy wymienione w regulaminie. Najwidoczniej jeden z punktów musiałeś złamać, który jest wbrew zasadom regulaminowym.
To nie administracji, tylko Tobie powinno zależeć na UnBanie, więc nie pisz, że administracja ma "wywalone" na Twoją prośbę o UB. Nie przedstawiłeś żadnych argumentów, które mogłyby ukazać, że jesteś niewinny, więc raczej można by powiedzieć, że to Ty masz "wywalone" na to, aby dostać tego uba. Gdyby ci na nim zależało podałbyś tutaj wiele argumentów/dowodów, dzięki którym być może dostałbyś uba, a tego nie zrobiłeś.
Nie jesteś pępkiem świata. Adres MAC to IP komputera.

// Sprostowanie - MAC adres to NIE jest adres IP komputera, MAC adres to dedykowany sprzętowy adres karty sieciowej komputera // Spinning
Dziękuje MrManga za wypowiedź. W zasadzie dobrze napisałeś - po prostu czekaliśmy na jakąś konkretną i uargumentowaną wypowiedź. Nie doczekaliśmy się. Szkoda.
I fakt, tak jak napisałeś, jeśli dostał ode mnie perma to faktycznie musiał mieć coś za uszami. Jest tego tyle dużo, ze już nawet nie pamięta za co dostał bana czasowego a za co nie Smile

Póki co odrzucam.

PS. Zawsze możesz jeszcze przyjść na rozmowę na TS-a. Zapraszam.
Przekierowanie