MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dajcie noc! ;_;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej! Wink

W wojownivy vs Potwory, zawsze słońce sie nie rusza! Dlaczego tak jest? W nocy jest jakby taki lepszy nastrój do walczenia itp. Czy to wywołuje lagi, itp? Sad
Nie... ale w dzień lepiej wszystko widać i prawie wiele wojen rozpoczyna się w dzień....
Ja zgadzam się z Mary noc fajnie wygląda. Chociaż na tej mapie gdzie jest taka brązowa trawa i gliniane góry cykl dnia i nocy działa normalnie.
Ta noc była w 2014 kiedy już ten tryb był bo jeszcze nie było paska głodu i byli zdrajcy.
(02-July-2015 15:28:27)Rudasek napisał(a): [ -> ]Ta noc była w 2014 kiedy już ten tryb był bo jeszcze nie było paska głodu i byli zdrajcy.

I chyba też koty i slimeballe.
No oceloty były a slimy nwm.
Kiedyś, były oceloty, zdrajcy itd. z 2014, a teraz, dodano niepotrzebne jakieś LVL oraz klasy i niektóre klasy musiało się usunąć. Ocelot był fajny, tak samo jak slimeballe wypadajoce z ksiazek np. budowniczego
Jedna mapa przecież jest z nocą ;>
Nie wywołoje to lagów pozatym jedna mapka ma noc i to mnie wcale nie cieszy bo nie widze dobrze potworow ale gra nie może być prosta

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Zamykam

[Obrazek: lopata.png].
Przekierowanie