MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [RC]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MainOption
Nicki osób posądzonych: [Policja] Imar
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2017-12-14 mniej więcej 15:15
Opis zdarzenia: A więc, zgłaszałem wielokrotnie gracza o nicku Koxel123 Imar nie reagował wolał pisać dalej z Exelixem, pisałem dalej nic nie dawało a więc puściły mi nerwy i napisał parę nie cenzuralnych wyrazów po czym zgłosiłem Koxela na czacie publicznym a nie na msg, i oczywiście dostałem bana na tydzień za przeklinanie. Widać nowy administrator nie wie, że do jego obowiązków należy między innymi pomaganie graczom i sprawdzanie by było jak najmniej haxów.
Dowody: https://iv.pl/images/09311722057221886921.png https://iv.pl/images/05000266673654312515.png Jeśli są to nie wystarczające dowody, ponieważ nie wiedziałem jak mogę to udowodnić to są logi Ciężko tego znaleźć nie powinno być bo podałem godzinę i stało to się stosunkowo nie dawno.
Sugerowany wymiar kary: Degradacja z rangi Policja, to że jest nowy nie usprawiedliwia go z takich błędów, Imar gra długo na serwerze i wie co należy do obowiązków Policji.
Serwer: Royalcraft.pl

Można dodać, że do jakiegoś czasu przecz długi okres Koxel123 był razem w gildi z Imarem :/
Dziękuje za złożenie skargi - dwaj gracze ukarani.

MainOption, tak jak napisałeś "nowy Policjant nie wie co do jego obowiązków należy" - doskonale wie, jednak skoro sam zauważyłeś, z jest NOWY więc ma czas na NAUKĘ - jak każdy kto zaczyna. I to nie jest nic dziwnego, wręcz normalna spraw, co innego gdyby taka sama sytuacja była za miesiąc.

Natomiast jeśli faktycznie masz problem osobowy to zapraszam do mnie na Team Speaka wyjaśnimy sobie sprawę. (Zapewne nie znasz wytycznych dot. rekrutacji).

Na dodatek - faktycznie sprawdziłem logi. W zasadzie powinieneś dostać perma za obrazę administracji oraz za KOMBINOWANIE z drugim graczem - i tu faktycznie ode mnie perma dostaniesz bo nie lubię jak ktoś kombinuje i oszukuje a tym bardziej knuje z innymi na serwerach.
Nigdy nie będzie degrada za relog w czasie sprawdzania dla kogoś z administracji nie ma czegoś takiego. Jedynie co jest do PERM dla tego gracza który relogał, więc załatwiłeś Koxel123 perma. Gratuluje wiedzy Smile

Pozdrawiam
Spinning
Czyli rozumiem administracja jak zwykle bezkarna ? Tutaj sobie żartowałem z kolegą by lognął, i jak widać po logach nie lognal więc nie rozumiem jakie kombinowanie ?

Pozdrawiam
Przekierowanie