Boss Kanibal Szakal jest zbyt szybki przez co bez najmniejszego trudu nas dogania i z łatwością nas zabija jakby został spowolniony o jakieś 10% nadal był by mocny ale dało by się go samemu zabić...
osoby które powiedzą ja spokojnie go zabiłem/am no mogliście zabić go gdy mobki lagowały i chodziły bardzo wolno... Wtedy jest on easy
Tak to prawda, ten boss jest za szybki, a tam gdzie on się respi jest zbyt mało miejsca na walkę, a jak laguje moby czyli są wolne to faktycznie jest on łatwy.
Są trzy wyjścia:
-Albo zrobić RPG 2.0 na Minerserwerze (np)
-Albo powiększyć sloty
-Albo Dać mu nerfa na -10 % speeda
Za szybki? Nie, z odpowiednią techniką i ekwipunkiem na 15lv jest się wstanie zrobić go solo, wystarczy mieć dużo jedzenia i inteligentnie go strefować, wraz z kolegą zrobilišmy go bez problemu 4 razy

Ps zabijaliśmy go tuż po restarcie, gdy nie było żadnych lagów.
Oraz do nowego rpg jest osobny dział
http://mineserwer.pl/Forum-BestRpg
@up twoja 1 i 2 propozycja nic nie zmienią na temat tego problemu ;P
Bez przesady, to nie ma wyglądać tak że wejdziesz na expowisko i od razu bez większego wysiłku zabijasz jego bossa. Do niektórych trzeba się przygotować lepiej, a niektóre robić z kimś. Z szakalem jest o tyle dobrze że jak będziesz się cofać i dobrze go bić, to gdy dojdziesz do bramy, szakala cofnie na respa, przez co masz czas trochę się zregenerować, najeść, wypić potki itd.
Jak sobie go ogarniesz to nie jest taki trudny ;p
@Crasztargis:
-Sam banan mówił że nie jest to najlepszym rozwiązaniem, i może jedynie to powstać jak rpg będzie pełny jeszcze przez jakiś miesiąc.
-Jeśli zwiększyć sloty, to sytuacja na 0 expowisku wróci do tego stanu, jak na otwarciu, a powoli się to ogarnia, więc też nie przejdzie na razie.
- Wyżej.
Jego predkość jest wystarczająca, gdyż można go lurować w miarę daleko przez co wraca na swoje respowisko. Mamy wtedy czas aby się podleczyć i próbować po raz kolejny.
Lol XD Ja go na lagach Internetu zrobiłem. Jak masz wprawę i wiesz jak się może zachować dany typ moba to łatwo z nim walczyć, niezależnie od siły i szybkości. Po prostu musisz ćwiczyć bo moby to nie gracze i tu nie zawsze przyda się Skill PVP