moje konto non premium z zakupionymy przedmiotami zostało ukradzione
nick: wojtekpolska
email :[...]@gmail.com (usunalem bo admin prosil)
admin nie pomógł mi kiedy napisałem e maila
wpisuje haslo i nie działa
HELP
(13-December-2017 16:51:57)Filipw05 napisał(a): [ -> ]To powinno ci pomóc- http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
próbowałam już bardzo dawno ale nie działa - teraz jak chcialem zagrac z kolegą to mi się przypomniało że stracilem konto (nie dziala)
a czy moge potwierdzic jakos inaczej że jestem wlascicielem (kiedys kupowałem paysafe cardem) i może mógl bym podać Numer Tranzakcji
lub coś
oto dane transakcji paysafecard'em
ID transakcji : wwoehkczb
ID sklepu internetowego : 1000006113
Nazwa użytkownika w sklepie internetowym : wojtekpolska
Adres e-mail, który został wykorzystany podczas rejestracji : [...]@gmail.com usunalem email bo admin prosil
Bardzo proszę o pomoc
mogę podać wszystkie dane (w tym hasło które JA miałem ostatnio (przed zmienieniem na to które mam obecnie - czyli to które zmienił jakiś hacker) ale to na adres email admina)
Konto możesz odzyskać poprzez email albo jeśli przez ostatnie 3 miesiące coś kupiłeś przez sms/psc/przelew więc jeśli 1 i 2 opcja nie zadziała no to przykro nie odzyskasz :3
Ale te informacje co napisales wysyłasz na emaila. Stad je usuń bo ktos moze je wykorzystać
raczej nikt nie wykorzysta bo one tak naprawde nic nie daja jesli nie uczsetniczyles w tranzakcji pezpośrednio
ale dalo by sie pogadac z adminem czy cos zeby mi pomogl odzyskac w "niekonwencjonalny" sposób
Nie. Jesli kupiłeś cos jeszcze dawniej niż 3 miesiące temu, próbuj, nie masz nic do stracenia