MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Kubusies
Jesteś recydywistą?: Nie, nigdy nie zdarzyło mi złamać regulaminu.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ podczas gry na serwerze napisałem, że sprzedam konto na MineFox'ie, wiem, że handel kontem jest wzbroniona, ale ja żartowałem, ponieważ chwile potem napisałem, że żartuje, McTrawaPL powiedział, że mnie zgłosi, więc czym prędzej zgłosiłem się do xShadowek3353, aby mu to zgłosić, że ja tylko żartowałem, chwilę potem napisał mi, że daje mi ostrzeżenie, abym już tego nie robił. McTrawaPL napisał skargę dopiero PÓŹNIEJ kiedy ja to napisałem, xShadow pewnie pomyślał, że po raz kolejny napisałem, że handluje tym kontem. Wiem, że nie wolno sobie stroić żartów, ale tylko tak napisałem, dlatego, że ktoś coś kupił i palnąłem, że sprzedam konto za smocze monety lub w coś w tym stylu, już nie pamiętam, ponieważ to było wczoraj. Bardzo mi przykro z tego iż powodu.
Treść Bana: handel kontem
Osoba banująca: xShadowek3353
Serwer: bestrpg.pl
nie ma znaczenia czy żartowałeś czy nie, gdyby miało to znaczenie każdy by się tak tłumaczył. Skoro już cie gracze poinformowali że Cie zgłoszą na forum to próbowałeś się chywać czego popadnie (zgłoszenie do shadowa) żeby wyjść z tego. Cóż... regulamin jest jeden dla wszystkich taki sam i nie ma taryf ulgowych.

Jak ktoś się publicznie chwali że gra na haxach po czym na forum twierdzi że żartował też taryfy ulgowej nie dostaje.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie