MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]Lodziar
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Lodziar
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ został niesłusznie nadany, zostałem zbanowany za ''kopanie na bocie''. Właściciel pisał do mnie wiadomości ale jako uczeń czytałem materiały do szkoły które miałem na kartce i nie zwracałem w danej chwili uwagi na monitor i nie widziałem wiadomości, po chwili wszedłem na serwer na innym nicku i pisałem do osoby która dała mi bana, że jestem i to dowód że nie kopie na bocie, twierdze że nie zasługiwałem na tego bana i proszę o odbanowanie.
Treść Bana: kopanie na bocie ''brak kontaktu''
Osoba banująca:KalisPro
Serwer: MineFox.pl
"Kopanie na bocie" - Kaliseł chyba w ten sposób chciał napisać " Kopanie na afk'u" więc nawet jeśli byś chciał UB to go zapewne nie otrzymasz.
(12-December-2017 15:14:33)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]"Kopanie na bocie" - Kaliseł chyba w ten sposób chciał napisać " Kopanie na afk'u" więc nawet jeśli byś chciał UB to go zapewne nie otrzymasz.
To mógł zbanować za kopanie na afku, dostałem bana za kopanie na bocie, a takiego nie używam...
Kopalnie na bocie a kopanie na afk to prawie to samo.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie