MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie no co wy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No cześć niedawno se gram na gta no i wychodzę a jakiś koleś wchodzi mi na konto , wyżuca moje wszystkie bronie opróżnia enderchest i ity z działki.Wydaje się dziwne , ale on nie znał mojego hasła tylko pisało mu tak : Sesja logowania , nie musisz się logować (wtedy jeszcze nie było tego miejsca zkopiowanego z mcsurvi tylko wszedł na moje konto na lobby.Pomocy.
Pewnie pomocnicy to oleją.
A skąd my mamy wiedzieć, że ty nie oszukujesz? Może tak mówisz, żeby admin ci dał dodatkowe bronie? Udowodnij to! Pokaż screeny lub filmik.
Wchodziłeś na inne serwery i ustawiłeś takie samo hasło? Może było słabe - podobne jak login? Skąd wiesz, ze jemu tak pisało? Zgłaszasz to dopiero teraz, mimo ze nowe lobby z portalem jest już długo czasu.
Koleś moge zrobić screeny ale to ludzie wiedzą że
miałem super bronie a teraz nic.Na przykład zapytajcie gracza pppt,on wie że je miałem(mój nick w grze to MelonMango)
Wiem że mu tak pisało,bo wszedł odrazu po mnie.Tylko tu mam takie hasło.

Mówiłem że pomocnicy oleją.
Angry
Teraz pamiętam:
http://mineserwer.pl/Temat-G%C3%B3wno-zj...jny-serwer

1. Słabe hasło
2. Może ktoś ze znajomych
3. wirusy z loggerami.
4. Ustawienie takiego samego hasła na innym serwerze, spoza naszej sieci.
1.Nie podaje znajomym mojego hasła (tylko tutaj mam inne)
2.Nie mam wirusa.
3.Dobre hasło
Hm wg mnie nie wylogowałeś się z mc i jakaś bliska ci osoba dorwała się do konta, lub jak piszą uprzedni to nie możliwe aby ktoś ci wbił z konta, owszem sesja jest ale jest na tym komputerze z którego się logujesz.
Prawda jest taka:admini wtedy jeszcze nie umieli zabezpieczyć więc zkopiowali z mcsurvi portal a w mojej rodzinie nikt poza mną nie gra w mc więc nie moja wina i chce moje ity.
(01-July-2015 12:40:39)TheKingOfPvP napisał(a): [ -> ]Prawda jest taka:admini wtedy jeszcze nie umieli zabezpieczyć więc zkopiowali z mcsurvi portal a w mojej rodzinie nikt poza mną nie gra w mc więc nie moja wina i chce moje ity.

Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Wydałem 30 zł na te ity i chce je mieć kurde.
Stron: 1 2
Przekierowanie