No cześć niedawno se gram na gta no i wychodzę a jakiś koleś wchodzi mi na konto , wyżuca moje wszystkie bronie opróżnia enderchest i ity z działki.Wydaje się dziwne , ale on nie znał mojego hasła tylko pisało mu tak : Sesja logowania , nie musisz się logować (wtedy jeszcze nie było tego miejsca zkopiowanego z mcsurvi tylko wszedł na moje konto na lobby.Pomocy.
Pewnie pomocnicy to oleją.
A skąd my mamy wiedzieć, że ty nie oszukujesz? Może tak mówisz, żeby admin ci dał dodatkowe bronie? Udowodnij to! Pokaż screeny lub filmik.
Wchodziłeś na inne serwery i ustawiłeś takie samo hasło? Może było słabe - podobne jak login? Skąd wiesz, ze jemu tak pisało? Zgłaszasz to dopiero teraz, mimo ze nowe lobby z portalem jest już długo czasu.
Koleś moge zrobić screeny ale to ludzie wiedzą że
miałem super bronie a teraz nic.Na przykład zapytajcie gracza pppt,on wie że je miałem(mój nick w grze to MelonMango)
Wiem że mu tak pisało,bo wszedł odrazu po mnie.Tylko tu mam takie hasło.
Mówiłem że pomocnicy oleją.

1.Nie podaje znajomym mojego hasła (tylko tutaj mam inne)
2.Nie mam wirusa.
3.Dobre hasło
Hm wg mnie nie wylogowałeś się z mc i jakaś bliska ci osoba dorwała się do konta, lub jak piszą uprzedni to nie możliwe aby ktoś ci wbił z konta, owszem sesja jest ale jest na tym komputerze z którego się logujesz.
Prawda jest taka:admini wtedy jeszcze nie umieli zabezpieczyć więc zkopiowali z mcsurvi portal a w mojej rodzinie nikt poza mną nie gra w mc więc nie moja wina i chce moje ity.
(01-July-2015 12:40:39)TheKingOfPvP napisał(a): [ -> ]Prawda jest taka:admini wtedy jeszcze nie umieli zabezpieczyć więc zkopiowali z mcsurvi portal a w mojej rodzinie nikt poza mną nie gra w mc więc nie moja wina i chce moje ity.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Wydałem 30 zł na te ity i chce je mieć kurde.