MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Skarga [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MrSandKing
Nick posądzonych: Hamme1
Data zdarzenia: Przed chwilą
Opis zdarzenia: Grałem sobie na w vs p 1 wybrałem blaze'a zabiłem gracza jako potwór i używał wulgaryzmów i wyzywał wszystkich.
Dowody:
[Obrazek: image.php?dm=YSHG]

[Obrazek: image.php?dm=OMLC]

[Obrazek: image.php?dm=HFDX]

[Obrazek: image.php?dm=Q1HL]

Sugerowany wymiar kary: Perm ban
Serwer: Minefox
Ukarany/a.
(09-December-2017 18:52:39)AceHighKox napisał(a): [ -> ]Ukarany/a.

zostało to wykonane ponieważ: zostało mi ledwie kilka killi do lvl'a a w następnym lvlu miałem wbic 35 000... chciałem kupic boga a on: zabiłem cie bo mnie walnąłes jak byłem krową.... przeciez lvla bym wbił w tamtej rundzie... kolega mi powiedział ze lada chwila dostane bana.... pojmuję co zrobiłem... krowa i tak strzela samoboja... a ten mnie dedł jak było z 12 potworow 4 wojownikow i lvl by lada chwila byl... tera musze czekac do 17... nie proszę o ub tylko za PRZEKLINANIE JEST BAN CZASOWY NA 1H -48H jakos wytrzymam do 17... jakbyscie mnie nei banowali to bym boga mial... polecam wpasc na event jak go bede mial.. 5 boskich,itki vip itki boga... ciasta.... 34501$ mam... szybki jesli to przeczytasz to czemu usunales przekazywanie $ inny graczom? 1 lvl i bog... moze 1 kill nawet? ok ja czekam
Twoke tłumaczenie jest bez sensu. Jak coś Ci nie wyjdzie i już emocje rozpierają Cię od środka, to wyłącz grę i je rozładuj inaczej, nie na chacie. Co do wyzwisk, jesteś już wielokrotnym recydywistą.
[Obrazek: 8fda5e8f5f263.jpg]
Przekierowanie