MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] ban za nic (MF)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
nick w grze:allan34
nick sprawdzającego: F_PIOTREK
data:2017-12-08
Opis:zostałem sprawdzany i zbanowany bez powodu Policja nie akceptowala mojej prosby na skype.Gadałem z nim po 10 sekundach sie rozlaczyl bo rodzic coś kazał mu zrobić nie wiem czy do końca był rodzic.Wyrzuciło mnie z servera podczas rozmowy z sprawdzającym za nieruszanie sie i dostałem bana i zostałem oskarżony o cheatowanie
DowodySadw załączniku) + film https://youtu.be/3oM7SEKLNdE
PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
Szczerze wątpię w Twoją niewinność. Sprawdzałem Cię z Kornelką na multikoncie, gdzie został wykryty na Twoim komputerze Auto Clicker. Podobno go usunąłeś na koncie allan34, ale nie wiem, nie sprawdzałem.
(08-December-2017 20:31:46)UniTim napisał(a): [ -> ]Szczerze wątpię w Twoją niewinność. Sprawdzałem Cię z Kornelką na multikoncie, gdzie został wykryty na Twoim komputerze Auto Clicker. Podobno go usunąłeś na koncie allan34, ale nie wiem, nie sprawdzałem.

UniTim usunąłem niema ale mówię prawdę sprawdzający nie sprawdził mnie tylko ktoś go zawołał rodzic napisałem w wątku jak chcecie sprawdzcie mnie kolejny raz nagranie mam z tym że aury niemam i wyrzuciło mnie za nieruszanie się na serwerze i dostałem bana możecie mnie sprawdzić
A i jeszcze Jamakoshi mnie sprawdzał i jestem czysty sam to potwierdzi
(08-December-2017 20:31:46)UniTim napisał(a): [ -> ]Szczerze wątpię w Twoją niewinność. Sprawdzałem Cię z Kornelką na multikoncie, gdzie został wykryty na Twoim komputerze Auto Clicker. Podobno go usunąłeś na koncie allan34, ale nie wiem, nie sprawdzałem.
Co w związku z tym robimy? poprostu policja nie zauważyła zaproszenia skype i po 3 minutach potwierdził zaproszenie i wtedy wyrzucilo mnie z serwera i bana dostałem jakąś szanse dostane bo nie wiem co robić
Dobra sprawa wyglądała tak pisałeś że nie możesz zapraszać na Skype po czym zdenerwowalem się i sam cie zaprosiłem i gdy się polaczylismy zobaczyłem że nie ma cie w klatce do sprawdzania czyli wyszedłes z serwera to nie nasza wina że cię wywalilo log=perm

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie