MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kolejny Odc z GTA bank Zachodni
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hejak wszystkich fanów GTA zapraszam na moje odc Smile
https://www.youtube.com/watch?v=JomCWK2Z...e=youtu.be
Mysle ze odc bedo coraz lepsze :DDD
Nie masz innego miejsca do wybijania się tylko forum?, forum jest do spraw takich jak bugi itp. a ty reklamujesz tu swój kanał bez sensu

(07-December-2017 16:50:16)ZYCiok1231 napisał(a): [ -> ]Nie masz innego miejsca do wybijania się tylko forum?, forum jest do spraw takich jak bugi itp. a ty reklamujesz tu swój kanał, bez sensu
@up: .......

@temat: spoko filmik, powodzenia w dalszej drodze do sukcesu ;p (nie przejmuj się hejterami Tongue)
Bardzo fajny filmik rozwijaj się, życzę powodzenia Smile
(07-December-2017 17:45:05)TrooxPL napisał(a): [ -> ]@up: .......

@temat: spoko filmik, powodzenia w dalszej drodze do sukcesu ;p (nie przejmuj się hejterami Tongue)

''@up: .......'' co kolwiek napiszesz, co kolwiek się odezwiesz, to kurde zawsze problem, to forum jest dla mnie co raz to bardziej żałosne...

''(nie przejmuj się hejterami Tongue)'' To samo polecam do innych forumowiczów, gdyż zawsze i wszędzie problem...
@up jeśli to forum jest dla ciebie żałosne to się na nim nie udzielaj. I nie czepiaj się o to że ktoś ma do cb problem bo sam masz problem do autora tego wątku. A forum nie jest tylko do zgłaszania bugów ale także do innych rzeczy i ja nie widze nic złego w promowaniu serwera . Uważam że takie filmiki są potrzebne społeczności bo z tego trybu jest ich naprawdę mało.
@temat filmiku jeszcze nie widziałem (problemy techniczne) ale życzę ci powodzenia w drodze do sukcesu i dalszego rozwijania twojej pasji.
Nie będziesz mi mówił co mam robić, jak widać tobie przeszkadza to że się udzielam na forum, i masz o to ból dupy, oczywiście zawsze gdy się odezwę to zawsze problem, bo jak w ogóle smiałem się odezwać..., I nie, nie chodziło mi o to że PROMOWANIE SERWERA TO ZŁA RZECZ, LECZ NAJWIĘKSZI GENIUSZE NA TYM FORUM, muszą się do wszystkiego doczepić, chodziło mi o to że, jest od tego Offtopic i tam się powinno takie rzeczy dawać, a nie tu, Nie nawidze u ludzi takiego czegoś m.in jak to że nawet ci się odezwać nie wolno bo zawsze problem, rozumiem że tego nie zrozumiecie bo jak tu wyjaśnic coś takiemu 10 latkowi jak ty..., w ogóle nie rozumiem kto ci dał dostęp do internetu, O i teraz mi oczywiście minusa da bo jak w ogóle śmiałem się odezwać o nasz królu i władco, a przepraszam zapomniałem dodać, Cmoknij mnie w dupe Smile
W dziale GTA moze być, nie Ty o tym decydujesz. Następnym razem zostaniesz ukarany za bezczelne zachowanie.
@ZYCiok1231 za takie teksty to sie bana dostaje kolego. Wiecej szacunku do ludzi bo w życiu nic nie osiagniesz jak bedziesz ino gnoic. Nie pozdrawiam.
''W dziale GTA moze być, nie Ty o tym decydujesz. Następnym razem zostaniesz ukarany za bezczelne zachowanie.''

Twoim zdaniem ''bezczelne zachowanie'' non stop gdzie kolwiek jesteś takie zachowanie jest, dlaczego? Tego to ja nie wiem, a to że ja napisałem ''cmoknij mnie w dupę Smile'' to już moja sprawa, a chyba że chodzi ci o coś innego to proszę bardzo, pisz o co ci chodziło, Dobra, wątek do zamknięcia, nie ma sensu z wami gadać
Stron: 1 2
Przekierowanie