MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kradnięcie kont
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dawno dawno temu mój kolega grał na mineserwer i pewnego dnia nie mógł się zalogować i wsumie też nie przemyśleliście 1 żeczy każdy na tsie może podszywać sie za kogoś innego niż jest i prosić o wygenerowanie nowego hasła tak jak to prawdopodobnie zrobili mojemu koledze zróbcie coś z tym bo można tak konta kraść widziałem kilka poradników na ten temat i był w nichbużywany ten sposób jeśli admin chce.żebym mu dał linka do takiego filmu to mg dać napisz tylko w odpowiedziach że chcesz. Pozdrawiam i mam nadzieję że zrobicie z tym coś
Ale na TSie wcale nie tak łatwo się podszyć, przykładowo wchodząc na serwer TS z innego komputera nie masz już tych samych ikon co wskazuje na to, że nie jest to samo konto. Zatem wątpię, żeby ktokolwiek z administracji TS "omyłkowo zrestartował hasło" na twoim koncie, nie zwracając uwagi na zmianę tożsamości konta.

Trzeba regularnie grać wtedy problemu nie ma Tongue
Z ciekawości, podeślij ten film o którym mówisz, w prywatnej wiadomości.
Wtf ten film zniknoł i kanał właściciela filmu poszukam ci innego bo widziałem nie 1 taki
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie