Witam dzisiaj gdy grałem nagle wywaliło server i nie dalo sie wbic tagwiec poszlem od komputera i czytalem ksiazke i gdy chcialem pograc server dzialal noi wchodze loguje sie i wbijam na skyblock+ 2.0 i patrze sie na chat a tu ze ja 1 raz na serva wbilem i usunelo mi expa i itemy noto postanowilem pokupywac te itemy lecz nie wszystki mi sie udalo odkopic prosze o zwrocenie wszystkich moich itemow i money ktore wydalem na czesc itemow expa to juz wam daroje ale itemy na ktore wtedy wydalem ponad 2k money prosze o zwrocenie tych itemow pp raz kolejny pozdrawiam i mam nadzieje ze je odzyskam moj nick na serverze to kark94
Może źle wpisałeś nick
A i administracja nie odpowiada za utracone itemy
Nie dobrze wpisałem nock mam mc premium a wyspe i hajs miałem i co z tego że za to nie odpowiada ale to wina servera że je straciłem a server prowadzą oni raz mi super dobry kilof w przepaść spadł no to wtedy akurat nie była ich wina ale ta z wczoraj to akurat była
Rozumiem to ale znqm tyle różnych serverów które wywaliło lub zrobili restart i nic sie nie stało itemy sie nie usuneły ani nic
Inne serwery to inne serwery liczy się ten serwer i to co teraz się stało w regulaminie masz jasno napisane.
Karolu jeśli masz problemy z utraconymi przedmiotami wyślij screny do Administratora (Kalis,Banan,Lub do innych członków administracji). Jeśli nie posiadasz screen shotów. Niestety itemy nie zostaną ci zwrócone. Sprawy nie zmieni to że ktoś to potwierdzi ponieważ nie wiadomo czy to Prawda. Tak więc reasumując Itemów nie odzyskasz jeśli nie masz ss'ów. Myślę że wyjaśniłem ci obiekt sprawy.
Miłego dnia
Pozdrawiam Crasztargis :#
Crasztargis, bo tak czy siak ich nie odzyska, bo administracja nie odpowiada za utracone itemy zanim napiszesz zapoznaj się z wypowiedziami innych.
Niesądzę ponieważ gdy ma dowody na to że je miał to Może je odzyskać Chodzi mi przez wine serwera
Nie, jeśli ma nawet dowód to ich nie odzyska, bo mógł je np przełożyć na inne konto i wymuszać zwrotu aby zyskać.