28-June-2015, 08:52:29
Stron: 1 2
28-June-2015, 09:01:11
Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer mineserwer.pl, to mamy dwie możliwości odzyskania konta.
1) Jeśli przy rejestracji podawałeś swój e-mail, to teraz musisz na lobby wpisać komendę:
/email recovery <twój_email>. Na twój e-mail powinno przyjść nowe hasło.
2) Jeżeli kupowałeś jakąś usługę SMS, wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.
1) Jeśli przy rejestracji podawałeś swój e-mail, to teraz musisz na lobby wpisać komendę:
2) Jeżeli kupowałeś jakąś usługę SMS, wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.
28-June-2015, 11:34:37
1. - Napisz na MINESERWER@ZARABIAM.COM, e-mail, nick w grze itd.
UP@ Już wszystko wyjaśnij i nie będe zgapiać xD
Pozdro i myślę, że odzyskasz haslo ^^
UP@ Już wszystko wyjaśnij i nie będe zgapiać xD
Pozdro i myślę, że odzyskasz haslo ^^
28-June-2015, 11:50:35
Odzyskiwanie Konta
Witaj! Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer mineserwer.pl, to mamy dwie możliwości odzyskania konta.
2) Oddzielny Wątek, Kliknij Tutaj!
W skrócie, jeżeli kupowałeś jakąś usługę SMS, wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.
Jeśli nie spełniasz żadnej z tych możliwości odzyskania konta, to niestety nie będziemy mogli stwierdzić, że to twoje konto i przykro nam, ale zwyczajnie go nie odzyskasz.
Pozdrawiamy, Administracja!
28-June-2015, 12:53:58
UP@ LamaxdGG, za tą estetyczność i opisanie wszystkiego łap Diaxika^^
28-June-2015, 13:09:19
Łehh, mam to w szkicach
. Dobra, nie robię Off-top.

30-June-2015, 14:31:50
ale jak ja jestam na lobby na mineserwer.pl to mi pisze zly email czemu
30-June-2015, 14:36:11
To co mówił UP4@
To co mówił UP@ 4
(28-June-2015 11:50:35)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]
Odzyskiwanie Konta
Witaj! Jeśli zapomniałeś hasła na nasz serwer mineserwer.pl, to mamy dwie możliwości odzyskania konta.
2) Oddzielny Wątek, Kliknij Tutaj!
W skrócie, jeżeli kupowałeś jakąś usługę SMS, wystarczy, że w prywatnej wiadomości napiszesz użytkownikom Admin, KalisPro lub na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM e-mail, w którym znajdą się takie informacje jak: Twój Nr Telefonu, Data Zamówienia oraz Treść SMS.
Jeśli nie spełniasz żadnej z tych możliwości odzyskania konta, to niestety nie będziemy mogli stwierdzić, że to twoje konto i przykro nam, ale zwyczajnie go nie odzyskasz.
Pozdrawiamy, Administracja!
To co mówił UP@ 4
30-June-2015, 14:48:11
(30-June-2015 14:31:50)berni366 napisał(a): [ -> ]ale jak ja jestam na lobby na mineserwer.pl to mi pisze zly email czemuMoże zrobiłeś kiedyś literówkę przy podawaniu maila?
Skorzystaj z opcji nr2, z tego co widzę kupowałeś coś za sms.
Dodatkowo daj info o przypisanie @ - napisz jaki wg Ciebie podawałeś przy rejestracji.
30-June-2015, 15:27:18
mialem vip
Stron: 1 2