MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _EndLevel_
Jesteś recydywistą?: W żadnym wypadku
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem free bana Wink
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Filipw05 za przyznanie się do cheatow
Osoba banująca: Filipw05
Serwer: Mineserwer.pl
Ban za free Wink. Dzięki. Dlaczego ban za free? Już odpowiadam:
1. Na czacie se napisałem że chce być sprawdzony bo mam aure i speedmine. To już żartować se nie można?
2. Podkreślam słowo CHCE zostać sprawdzonym. Nie przyznałem się do wspomagaczy tylko chciałem być sprawdzonym. Nic poza tym.
3. Nie mam, nie miałem i nie będę miał wspomagaczy nigdy. Zostałem zbanowany za przyznanie się do cheatow których nie mam Wink.
A teraz mam propozycje. Lepiej by było że za przyznanie się do cheatow ban na nwm tydzień, a jak sytuacja się powtórzy to perm.
Cytat:1. Na czacie se napisałem że chce być sprawdzony bo mam aure i speedmine. To już żartować se nie można?
Tu piszesz, za co dostałeś bana i sie przyznajesz, ze masz wspomagacze.

Cytat:2. Podkreślam słowo CHCE zostać sprawdzonym. Nie przyznałem się do wspomagaczy tylko chciałem być sprawdzonym.
A niżej piszesz, ze nie przyznałeś sie do wspomagaczy.

Zreszta. Skoro wiesz, ze cheatow nie masz, to po co chciałeś marnować czas administracji poprzez bezcelowe sprawdzanie?
Było pomyśleć wcześniej za nim się to napisało, Administratorzy nie mają obowiązku sprawdzania, było nie żartować bo widać jakie są tego konsekwencje.
Pogodził bym się z takim banem a nie z permem za przyznanie się do cheatów których nie mam

Aha spoko czyli ja dostałem perma za żarty z cheatów których nie mam, a Ci co faktycznie takowe posiadają dalej sobie mogą grać?
Cytat:Na czacie se napisałem że chce być sprawdzony bo mam aure i speedmine.

To zdanie w zupełności tłumaczy twojego bana ,,Mam ale nie mam" Odrzucam

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie