MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie [UnBAN] _Bauer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _Bauer
Jesteś recydywistą?: Nope
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dlaczego dostałem bardziej mnie ciekawi.
Treść Bana:Kopanie na afk
Osoba banująca: KalisPro
Serwer: royalcraft.pl (skyblock)
Bo kopałeś na afk o 2-3 w nocy jak byś nie był afk i nie kopał to byś zwrócił uwagę jak ciebie tepałem w inne miejsca a ty dalej kopałeś.
Wybacz, siedziałem przy komputerze miałem wciśnięty klawisz, więc odpada afk jak tylko "dostałem bana" próbowałem się połączyć gdy to nie podziałało odszukałem forum zarejestrowałem się napisałem posta, można łatwo sprawdzić czas w jakim to było zrobione, gdybym zostawił "bota" był afk nie zwrócił bym uwagi na to przez najbliższe parę godzin. Nie poczekałeś chociaż 5 min po tym jak mnie przeniosłeś, rozumiem przestrzegać regulaminu ale chodzi o to by każdy dobrze się bawił nie uciekajmy w skrajności.. Mam nadzieje że będziemy w stanie rozwiązać to polubownie w moim odczuciu nie złamałem regulaminu a jedynie nie zwróciłem uwagi, czy moja postać kopie czy jest nagle gdzie indziej, późna godzina jak już wcześniej wspomniałeś.

Pozdrawiam
Na przyszłość zalecam nie siedzieć i trzymając klawisza do kopania, tylko mieć kontrole nad gra.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie