Witam, mam taką sprawę mianowicie chodzi mi o sprawdzenie najlepszych graczy na WD, gdyż wg. mnie oni mają cheaty. Moge się mylić, ale może też być tak że serwer opuści paru oszustów. Przypominam, że proszę o SPRAWDZENIE a nie o bana, żeby nie było że bezpodstawne oskarżenia do kosza

To nie jest zły pomysł ale prawda jest taka że połowa ludzi w topce ma już bana
No i tylko przeszkadzają ich nicki skoro mają bana i nie grają to niech nie będą i w topce.
Moim zdaniem ludzir w topce nie mają cheatów, ponieważ, aby być w topce, trzeba na prawdę długo pracować, a na tym serwerze, długo z cheatami się nie pogra, ponieważ administracja dobrze pilnuje.
JimmyPL dobrze pilnuje? Może i tak, ale nie zawsze ma czas na WD. Proponuję sprawdzić WD raz i mocno.
Ekhem - dzisiaj nowy pomocnik ironhide zbanował 2 graczy za cheaty - to chyba świadczy o tym że pilnuje się też tego serwera...
(27-June-2015 18:31:48)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Ekhem - dzisiaj nowy pomocnik ironhide zbanował 2 graczy za cheaty - to chyba świadczy o tym że pilnuje się też tego serwera...
Właśnie że nic nie znaczy wczoraj po wielu tygodniach wbili pomocnicy. 2 z 3 graczy którzy zabili skya mieli cheaty ci gracze mieli nawet klasy bo nikt nie pilnował tego trybu
@jakubek99 to zależy od administracji