MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Aktualizacja trybu Survival Games 1.7 - 1.12
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć i czołem kluski z rosołem!
Wczoraj po kilku godzinach nierównej walki jaką musiałem stoczyć by zaktualizować dla Was tryb – oto jestem JA na wygranej pozycji – KalisPro - mistrz świata w psich zaprzęgach… eee nie to chciałem napisać. Miałem na myśli mistrz świata minecraftowego. Udało mi się pokonać wiele wiedźm (błędów), a także dodać funkcję umożliwiającą wrzucenie nowych map w bardzo łatwy sposób. Błędy na które się skarżyliście (m.in. puste skrzynki) zostały zastąpione skrzyniami ze smokami. Żartuję, z lawą. Ha Ha Ha. Tak naprawdę błędów nie powinno już być, także proszę padać na kolana i całować stopy Kubusia Puchatka. Zmieniło się również lobby trybu które wspiera +1.8 i tutaj żartu nie mam… BONUS! SPOILER! NIE CZYTAJ JEŚLI NIE CHCESZ WIEDZIEĆ! – W przyszłości planujemy dodać nowe mapy, a także klasy postaci z możliwością KUPIENIA JEJ. W tym momencie zostały one tylko podzielone na te z możliwością zakupu i te należące do graczy VIP. Dzięki serdeczne za przeczytanie tego przydługiego monologu, kto wytrwał ten ma dzidę w oko i teraz żałuje zmarnowania czasu, a kto nie wytrwał ten tego nie przeczyta, hehe. Poniżej screeny, Pozdrawiam i do usłyszenia!

[Obrazek: image.php?dt=R5RL]|[Obrazek: image.php?dt=9J5I]|[Obrazek: image.php?dt=HCS8]|[Obrazek: image.php?dt=LL4F]|
[Obrazek: image.php?dt=J3LX]
Chwała miodkowi, a tak w ogóle dobra robota, ładnie to wygląda Big Grin
Jedno miszczu chcialbym wiedziec. Czy wieeeelkie (chyba, nie wiem, czy to to) puste hity zostaly usuniete moze? Jesli tak, to chyba wracam do SG Tongue
PS: Bywaly one czasem tak, ze zabil mnie gracz, a ja go uderzyc nie moglem. :v
Kocham cię :*
Piękniusie *-*
Gra na tym trybie, za którym wcześniej nie przepadałem, jest teraz przyjemna i miła, guten arbeit ^^
To jest tylko na MF, czy na innych serwerach też będzie?
(30-November-2017 00:09:50)lokwsn napisał(a): [ -> ]To jest tylko na MF, czy na innych serwerach też będzie?

A na innych serwerach jest survival games ? Nie ma wiec nie będzie.
po tym wpisie mam wrażenie że za dużo substancji wyskokowych do tego miodku było dolaneTongue

PS czy ktoś wie dlaczego skin kalisa z puchatka zamienił się w psa? Big Grin
Szkoda tylko, że usunięto mi liczbę killi i wszystkie zestawy... Gry 5-cio minutowe to też niewypał.

Zmiana zdecydowanie na gorsze, pół roku gry zmarnowane.
@up2 jeeesli sie nie myle, to pies nie jest, podejrzewam, ze animatronik jakis, chyba Freedy?
Przekierowanie