MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] [MrBaZanT]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MrBaZanT
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dnia 28-11-2017 chcąc zobaczyć statystyki kolegi z gildi na serwerze EasyHardcore wpisując na czacie /staty [nick gracza] napisalem drugi raz i po chwili dostałem bana. Skoro pod komendą /pomoc jest jasno napisane, że wpisując /staty [nick gracza] mozna w taki sposob zobaczyc statystyki innego gracza, to dlaczego za to dostałem bana...?
Treść Bana: Bugowanie menu statystyk
Osoba banująca: EmoLaska233455
Serwer: MineFox.pl EasyHardcore
No widzisz.. Za każdym razem gdy ktoś buguje te statystki to pokazuje się na nam na chacie komunikat. Screenshotów nie mam, ale myślę, że logi wystraczą.
[16:22:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] » Gracz MrBaZanT probuje bugowac menu statystyk.
[16:22:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8[§cKliknij tutaj, aby zbanowac gracza za bugowanie.§8]
Kilka razy dostałam tą wiadomość, więc dostałeś bana. Masz bana na 10 dni, więc myślę, że dasz radę odczekać Wink
Prośbę o UB odrzucam.
No dobrze, rozumniem ale czemu jest /staty [nick gracza] wpod komendą /pomoc ? prosze abyscie to naprawili albo usuneli z /pomoc bo moj kolega tez by to prawie wpisał po mnie ale szybko dostałem bana wiec mu powiedzialaem zeby nie wpisywał ! Naprawcie to...
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie