Cześć,
Po kilku dniach przerwy wchodze na serwer i nie ma mojej wyspy: Próbuje wpisać /is, ale pisze że nie masz więcej resetów, a jak wpisuje /is go, to pisze że nie mam wyspy. Jest jakaś możliwość odzyskania tej wyspy?
EDIT:
https://zapodaj.net/2eb5e104e1a60.png.html
Administracja nie odpowiada za utracone itemy Mogła zostać usunięta, bo były na niej nie odpowiednie budowle albo nie wchodziłeś na SkyBlocka przez dłuższy czas.
Usunięcie wysypy jest spowodowane prawdopodobnie przez nową edycje lub ktos sie wlamal na konto
1. Problem wywodzi sie nie z mojej strony, a ze strony administracji. Więc nir miałem na to wpływu. Zresztą to nie ważne, odechciało mi sie grać na tym trybie przez ilość bugów
2. Jeżeli nieodpowiednią budowlą jest platforma 99x to spoko, nie wiedziałem.
3. Nie wchodziłem na SB max. 2 tygodnie
4. Włamanie na konto jest mało prawdopodobne. Nie można usunąć wyspy, a jedynie ją zresetować. Wniosek z tego taki że wyspe powinieneś mieć zawsze, niezależnie czy wykorzystałeś resety. No, chyba że w trakcie resetowania.
Sam miałeś wyspę czy z kimś?
Bo jak z kimś to cie mógł usunąć.
Rozwiewając wątpliwości:
- nikt z osób odpowiedzialnych za tryb Sky Block nie usunie od tak sobie wyspy gracza, nie ma takiej możliwości,
- jeśli ktoś miałby coś co nam się nie podoba na wyspie - np. namawia graczy do afk-a na jego instalacjach - to zazwyczaj blokujemy wyspę i wzywamy na rozmowę na TS, gdzie nasze wątpliwości są wyjaśniane,
- wyspy nieaktywne są usuwane po 80 dniach,
- owszem bezpośrednio w momencie kiedy to się stało była możliwość odzyskania wyspy - po tak długim czasie raczej do tego nie dojdę co się stało...
- następnym razem proszę od razu kontaktować się z kimś z Ekipy Sky Block - aby temat był szybciej załatwiony.
Pozdrawiam
Spinning