27-November-2017, 21:21:04
UWAGA!
--------------------------------------------------------------------------
Ten watek będzie mał za razem wątek problemu ale tez pomysłu więc pierwsza cześć będzie tutaj a do drugiej dam linka.
------------------------------------------------------------------------
Cz 1.Okradziono mnie z 10k!
Witam
chciałbym zgłosić kradzież helikoptera za 10k (był na allegro za 10k) na mineserwer.pl i na trybie real life 3.0.W skrócie to było tak:zebrałem ostatni tysiąc,ide do banku żeby wypłacić pozostałe 9k kupuje stratuje...patrze bożar na dachu policji to przylatuje,ląduje chcę schować ale...nie mogę.Później patrze a typo (nie pamiętam nicku ale miał końcówkę 111 i nick zaczynał się na m ale był długi)I odratuje mi.Pisze mu żeby mi go oddał a tu uwaga cytuje"nie. trochę do niego napisałem żeby mi go oddał ale on nie odpisywał.Wkurzony wyszedłem z mc.(nie powiem trochę do niego napisałem i napisałem przekleństwo ale kto by się nie wkurzył gdyby taki śmieszek ukradł mu PIERWSZY helikopter) i od tamtego czasu nie widziałem go na trybie real life 3.0.Jakby co to był helikopter tygrys...Proszę chcę go odzyskać! (ten helikopter jeśli go ktoś nie naprawił ma ok.4-3hp) Wiem Wiem pewni ktoś napisze że moge nowy kupić ale to był mój pierwszy helikopter w MC! i chem go odzyskać...
--------------------------------------------------------------------------
Ten watek będzie mał za razem wątek problemu ale tez pomysłu więc pierwsza cześć będzie tutaj a do drugiej dam linka.
------------------------------------------------------------------------
Cz 1.Okradziono mnie z 10k!
Witam